Cool Stuff

Hugh Jackman era cât pe ce să piardă rolul lui Wolverine din cauza soției sale

Motivul petru care soția lui Hugh Jackman nu și-a dorit ca actorul să joace rolul lui Wolverine.

Trebuie să recunoaștem, cu toții ne-am îndrăgostit de Hugh Jackman datorită seriei X-Men. Totuși, actorul era cât pe ce să rateze rolul lui Wolverine.

Se pare că soția sa, Deborra-Lee Furness, nu a fost prea încântată de acest personaj și într-un interviu recent a dezvăluit motivul care a încercat să-l împiedice pe actor să dea proba. Ea a mărturisit că, la început, a fost sceptică și a avut îndoieli.

„Suntem o echipă. Formezi o echipă în momentul în care te căsătorești. Vrei ce e mai bun pentru celălalt. Eu am fost cea care a spus „Ce vei face în acest film cu gheare?”, a recunoscut Deborra.

Între timp, soția lui a revenit la sentimente mai bune, iar acum recunoaște că a greșit: „Dar ce știu eu? Până la urmă mi-a trimis copiii la colegiu!”Rolul lui Wolverine fost pașaportul lui Hugh Jackman către succesul de la Hollywood și l-a transformat într-un actor cunoscut în toată lumea.

Deborra și Hugh formează unul dintre cele mai solide cupluri din cetatea filmului. Ei sunt căsătoriți de 24 de ani și au împreună doi copii, Ava și Oscar.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.