Cool Stuff

Cine este cea mai muncitoare actriță de la Hollywood? În ultimii cinci ani a apărut în 19 filme!

Se pare că australienii sunt cei mai muncitori actori de la Hollywood!

Se pare că australienii au cucerit Hollywood-ul în ultimii ani. Conform unui raport realizat de PartyCasion, Margot Robbie este cea mai muncitoare actriță de la Hollywood. Aceast a lucrat la 19 filme în ultimii cinci ani. Actrița, în vârstă de 29 de ani, a apărut în 15 lungmetraje, prin care "Once Upon a Time in Hollywood", "Bombshell", „The Legend of Tarzan”, "Mary Queen of Scots" și "I, Tonya". Însă, aceasta are în palmares și un scurtmetraj, dar și câteva filme de animație.

De asemenea, Margot Robbie a jucat în ultimii cinci ani și în câteva filme cu supereroi, printre care „Suicide Squad” și „Birds of Prey”, unde i-a dat viață celebrei Harley Quinn. În plus, actrița are în pre-producție, alte 6 filme, care urmează să fie lansate în 2021 și 2022.

Margot Robbie ocupă locul 5 în topul general al celor mai muncitori actori de la Hollywood, iar primele poziții sunt ocupate de Nicolas Cage, Samuel L. Jackson, Brad Pitt si Will Ferrell. De asemenea, printre cele mai muncitoare actrițe se numără și Nicole Kidman, care are 16 filme realizate în ultimii cinci ani, aceasta fiind urmată de Natalie Portman.

Un alt star australian, care nu a stat deloc degeaba în ultima perioadă, este Chris Hemsworth, care a apărut în 15 filme, în ultimii cinci ani.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.