NEWS

Prințul Charles și-a pierdut gustul și mirosul după ce s-a infectat cu coronavirus

Prințul Charles nu și-a revenit complet după ce a fost diagnosticat cu coronavirus.

Chiar dacă și-a reluat activitatea după ce a fost diagnosticat cu coronavirus la sfârșitul lunii martie, Prințul Charles nu și-a revenit complet. În cadrul unei vizite la spitalul Gloucestershire Royal, el a mărturisit că încă nu și-a recăpătat gustul și mirosul.

„El a vorbit despre propria experiență", a declarat pentru BBC, Jeff Mills, un asistent social de la spital care s-a întâlnit cu prinţul. „El a vorbit şi despre pierderea mirosului şi a gustului şi are mereu impresia că suferă de acest lucru”, a adăugat acesta.

Alături de soţia sa, Camilla, Prințul de Wales a felicitat personalul medical, care a dat „tot ce este mai bun” în timpul crizei sanitare și i-a salutat pe toți de la depărtare, respectând distanţarea socială. Aceasta a fost și prima ieşire publică a celor doi după relaxarea măsurilor.

La finalul lunii aprilie, Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor, a adăugat pe lista de simptomeale infectării cu COVID-19 și  pierderea de gust și/sau miros. În plus, datele timpurii de la pacienții recuperați arată că mulți dintre ei ar putea să nu-și mai recupereze simțurile după ce alte simptome ale bolii dispar.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.