NEWS

FOTO | O actriță celebră a fost plătită de producătorii de la Hollywood pentru a rămâne supraponderală

Actrița Rebel Wilson susține că a fost plătită pentru a rămâne la măsurile XXL.

Actrița Rebel Wilson susține că a primit „o mulțime de bani” din parte reprezentanților de la Hollywood, pentru a rămâne la măsurile XXL. Ea a devenit cunoscută publicului ca Fat Amy din „Pitch Perfect”, ceea ce i-a permis să facă o mulțime de glume pe seama greutății sale.

Cu toate acestea, odată cu înaintarea în vârstă, ea a decis că este timpul să facă o schimbare și să se concentreze asupra sănătății sale. După ce a apelat și la ajutoul unui antrenor personal, actrița a reușit să slăbească notabil și a documentat regimul intens pe care l-a urmat, pe contul ei de Instagram.

Totuși, agenția care o reprezenta nu a fost la fel de încântată de evoluția ei. Se pare că aceasta și-ar fi dorit că Rebel să păstreze kilogramele în plus, pentru a promova o anumită imagine, deoarece în acea perioadă erau foarte puțini actori care arătau ca ea.

„Nu este ca și cum vreau să slăbesc un anumit număr de kilograme. Este mai mult decât atât, este vorba despre motivul pentru care m-am supraalimentat, este vorba despre job-ul în care mi s-au oferit mulți bani pentru a rămâne supraponderală, uneori astfel de lucruri te pot da puțin peste cap”, a dezvăluit actrița într-un interviu acordat pentru The Sun.

Pe data de 2 ianuarie 2020, Rebel și-a anunțat cei 8 milioane de urmăritori de pe Instagram că a început procesul de schimbare. Iar rezultatele sunt extraordinare! Ea a povestit că într-o săptămână obișnuită, rutina sa de antrenamente cuprinde exerciții de gimnastică, mobilitate, greutăți, rezistență, precum și o zi de odihnă.

Dacă vă este dor de simpatica actriță, o puteți vedea în „LOL: Last One Laughing”, care a avut premiera pe 18 iunie.

Găzduit de Rebel, show-ul este o serie din șase părți, în care 10 comedianți australieni sunt închiși împreună într-un apartament, timp de șase ore și nu au voie să râdă. Cel care va izbucni în râs, părăsește concursul, iar ultimul rămas pleacă acasă cu un premiu în valoare de 100.000 de dolari.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.