Cool Stuff

Zece actori de la Hollywood care au dovedit că sunt la fel de talentați pe cât de bine arată

Chiar dacă au devenit celebri datorită aspectului fizic, în timp și-au demonstrat abilitățile actoricești.

Hollywood-ul este plin de chipuri frumoase și corpuri perfect sculptate. Adesea, se spune că pentru a deveni actor trebuie doar să ai un look potrivit pentru marele ecran.

Cu toate acestea  unii dintre cei mai mari actori ai momentului au dovedit că au talentul cu carul, chiar dacă arată bine. Iată o listă de actori care dovedesc că talentul și frumusețea fizică nu se exclud reciproc. 

Zac Efron

Deși Zac Efron și-a început cariera la o vârstă foarte fragedă, abia odată cu rolul din „High School Musical”, acesta a început să fure inimile adolescentelor din întreaga lume. Ochii săi albaștri cu siguranță nu au trecut neobservați.

Cu toate acestea, datorită apariției în filme precum „The Paperboy” și „The Lucky One”, Zac s-a îndepărtat de imaginea unui băiat drăguț și atât. El a interpretat personaje mai serioase, care i-au adus o mulțime de nominalizări și recunoaștere la nivel mondial, pentru talentul său actoricesc.

Brad Pitt

La vârsta de 56 de ani, actorul este considerat unul dintre cei mai atrăgători bărbați din toate timpurile. În 1991, a devenit popular pentru rolul său din „Thelma and Louise”, iar doi ani mai târziu a obținut primul rolul principal în „Kalifornia”.

Astăzi, talentul lui Brad a fost recunoscut oficial cu 6 nominalizări la Oscar, iar cel mai recent premiu este Globul de Aur la categoria „Cel mai bun actor în rol secundar” pentru interpretarea sa din filmul „Once Upon a Time”, al lui Quentin Tarantino.

Tom Cruise

Tom Cruise a debutat la începutul anilor 80 cu filmul „Endless Love” și alte producții care s-au concentrat mai mult pe un public adolescent. Datorită look-urilor sale, el a devenit rapid un model al masculinității în industria filmului.

Abia în 1992, odată cu lansarea filmului de succes „Interview with the Vampire”, în care l-a interpretat pe Lestat de Lioncourt, un vampir singuratic, el a devenit o vedetă internațională. În 1999, Tom Cruise a fost nominalizat la Oscar pentru „Magnolia” – o dramă despre o serie de evenimente tragice.

John Travolta

Datorită filmelor „Urban Cowboy” și „Grease”, în care a jucat rolul lui Danny Zuko, Travolta a demonstrat că talentele sale variază de la actorie la dans și cântat. Și să nu mai vorbim despre personalitatea lui sclipitoare.

De-a lungul carierei sale, John Travolta a fost nominalizat de două ori la Oscar, mai întâi pentru filmul „Pulp Fiction” și ulterior, pentru „Saturday Night Fever”. El a mai obținut 8 nominalizări la Globurile de Aur. Actorul și-a consolidat reputația de actor serios și cu rolul din „Get Shorty”, unde a interpretat un bandit care dorea să cucerească Hollywood-ul și să producă un film despre viața sa.

Matthew McConaughey

Matthew McConaughey s-a implicat în diferite proiecte de-a lungul carierei și este cunoscut pentru versatilitatea sa. El a jucat și în producții considerate clasice moderne precum „Dazed and Confused”, din 1993, dar și în comedii romantice precum „The Wedding Planner” sau „How to Lose a Guy in Ten Days”.

Astfel, tocmai pentru această versatilitate, Matthew este considerat un mare actor. El a câștigat un Oscar în 2014 și un Glob de Aur pentru rolul său din „Dallas Buyers Club”. De asemenea, a jucat și în blockbusterul science-fiction „Interstellar” și serialul TV „True Detective”.

Robert Pattinson

Cunoscut mai ales pentru rolurile sale din „Harry Potter” și saga „Twilight”, Robert Pattinson a devenit rapid unul dintre cei mai atrăgători adolescenți. Mai mult, el chiar a fost model pentru renumita casă de modă, Dior.

Cu toate acestea, Robert este mai mult decât un băiat frumușel și a demonstrat asta în filme precum „Good Time”, pentru care a primit și o nominalizare la Independent Spirit Awards. El a jucat recent și în „High Life”, un film de groază, lansată în 2018.

Jared Leto

Jared Leto nu este doar un actor renumit pentru ochii săi. Cariera sa actoricească a început în 1995 cu rolul lui Beck din „How to Make an American Quilt”.

Printre cele mai notabile personaje interpretate se numără și cel din „Dallas Buyers Club”, unde a jucat o femeie transgender. În plus, el este recunoscut pentru transformările spectaculoase prin care a trecut pentru diferite roluri. De exemplu, pentru rolul ucigașuilui lui John Lennon, Leto a fost nevoit să se îngrașe 30 de kg, într-un timp foarte scurt.

Ryan Gosling

Cariera actorului canadian a început încă din copilărie. El a debutat în 1993, ca parte a echipei „The Mickey Mouse Club”. Deși nu a câștigat încă un Oscar, el a primit mai multe nominalizări la Globurile de Aur, câștigând o singură dată pentru prestația sa din „La La Land”.

De asemenea, datorită talentului său, Ryan Gosling a primit mai multe nominalizări la „Choice Movie Awards”, pentru prestațiile din „Blue Valentine”, „Drive” și „Half Nelson”.

Bradley Cooper

După ce Bradley Cooper a apărut în comediile „Wedding Crashers” și „The Hangover”, mulți au observat că actorul are atât simțul umorului, cât și un aspect fizic atrăgător.

Cu toate acestea, din 2001, el a făcut parte din peste 30 de proiecte cinematografice de diferite genuri. A primit 4 nominalizări la Oscar, una dintre ele pentru rolul din „American Sniper”. De asemenea, el și Lady Gaga au obținut un Grammy pentru „A Star Is Born”.

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio și-a început cariera jucând roluri în reclame și videoclipuri educaționale. Ulterior, el a fost recunoscut atât pentru aspectul lui fizic, cât și pentru talentul său.

Actorul jucat în mai mult de 30 de filme, a câștigat un Oscar pentru interpretarea din „The Revenant” și 3 Globuri de Aur. De asemenea, este unul dintre actorii preferații ai lui Quentin Tarantino, alături de care a lucrat pentru „Django Unchained” și „Once Upon a Time in Hollywood”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.