Alessiah lansează cel de-al patrulea single din carieră – „Waiting For”

Alessiah a lucrat intens în ultima perioadă, iar acum revine cu un nou single - „Waiting For”.

Share

Alessiah a lucrat intens în ultima perioadă, iar acum revine cu un nou single - „Waiting For”. Este cel de-al patrulea single din cariera tinerei artiste, care a decis încă de la o vârstă fragedă că muzica este pasiunea ei cea mai mare.

Am fost întrebată deseori dacă simt că fac sacrificii și că nu mă bucur îndeajuns de copilărie și adolescență. Fac ceea ce-mi place, adică muzică; și am grijă să nu neglijez școala, prietenii sau familia. Iar noul meu single arată latura mea mai matură, mai ales că versurile le-am scris chiar eu, în perioada autoizolarii, pe o cutie de pizza. Au venit natural și le-am lăsat să curgă”, spune Alessiah.

Piesa „Waiting For” a fost realizată de Vanotek, de versuri ocupându-se chiar Alessiah împreună cu Minelli, iar videoclipul este regizat de Anton San, profesioniști cu care artista a colaborat încă de la primul single. Pentru styling-ul din videoclip, Alessiah a apelat la Amir Doboș, la Tania Cozma pe partea de make up, iar de hairstyling a avut grijă Alex Caraman.

Trăim într-o perioadă în care se aleargă după atenție, după valori mici, cu titluri mari, motiv pentru care mi-am dorit că piesele mele să sune diferit de tot ce este în trend și ce ascultă acum cei de vârsta mea.  Eu propun, prin versurile “Waiting For”, să ne întoarcem la adevăratele valori, să privim în noi, să lăsăm superficialul deoparte și să fim autentici”, a transmis Alessiah.

Share