Kiss Music News

Motivul real pentru care Fergie a plecat din trupa Black Eyed Peas

Ce s-a întâmplat cu Fergie? De ce a plecat artista din trupa Black Eyed Peas?

Trupa The Black Eyed Peas a revenit de doi ani în atenția publică, iar de curând băieții au lansat un nou album. Din păcate, fanii trupei sunt dezamăgiți de faptul că Fergie nu mai face parte din proiect, iar toată lumea se întreabă de ce aceasta nu mai cântă alături de foștii săi colegi.

Într-un nou interviu pentru Billboard, Will.i.am, Taboo și Apl.de.ap au dezvăluit că au o nouă solistă în trupă, J.Rey și au confirmat faptul că Fergie nu se va mai întoarce pe scenă alături de ei.

Fergie este sora noastră. Chiar dacă avem o legătură mai mică acum, ea va fi mereu sora noastră. În prezent, ea își dorește să fie o mamă cât mai bună și lucrează la acest aspect. O susținem 100%”, a declarat Apl.de.ap.

Will.i.am a dezvăluit că Fergie nu a apucat încă să le asculte noul album, dar speră că aceasta va fi încântată de el.

Încercăm să păstrăm legătura. Vorbim din când în când, ne urăm La mulți ani, Crăciun Fericit sau Paște Fericit. Ea știe ce facem acum. Știe că suntem în studio. Știe că o iubim și că am acceptat faptul că ea își dorește să fie o mamă cât mai bună. E o decizie dificilă, dar știm că asta și-a dorit cu adevărat și suntem alături de ea, și mereu o vom aștepta cu brațele deschise”, a declarat Will.i.am.

De asemenea, Taboo a vorbit în interviu și despre noua solistă a trupei, J.Rey, de care este foarte mândru.

Vreau să spun că sunt foarte mândru de J.Rey. Știu că multă lume se întreabă cine este noua noastră solistă. Iar oamenii ne întreabă mereu ce mai face Fergie, și înțeleg asta. Dar vreau sa vă spun că noul nostru album a fost lansat pe 19 iunie, iar pe 24 iunie se împlinesc șase ani de când m-am vindecat de cancer”, a declarat Taboo.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.