Cool Stuff

VIDEO | Este oficial! Când vom putea vedea sezonul 5 din „Lucifer”

Netflix a anunțat data la care va fi lansat sezonul 5 din serialul „Lucifer”!

După lansarea sezonului anterior, serialul „Lucifer” a fost mai multe luni la rând în topul celor mai urmărite seriale de pe Netflix. Mai mult, producția care îl are ca protagonist pe fermecătorul Tom Ellis, a fost cel mai urmărit serial al anului 2019.

Totuși, să fii fan „Lucifer” nu este un lucru ușor! După ce serialul a fost difuzat de Fox timp de trei sezoane, acesta a fost anulat. Ulterior, show-ul a fost preluat de Netflix pentru sezoanele 4 și 5. Anul trecut, platforma a anunțat că acesta va fi ultimul sezon, însă, recent, au apărut zvonuri despre un posibil sezon 6.

„Lucifer” nu a scăpat nici de pandemia de coronavirus și deși, Netflix a amânat lansarea sezonului din cauza dificultăților întâmplinate cu producția, avem în sfârșit o dată de lansare oficială.

Prima parte a sezonului 5 din „Lucifer” va avea premiera la finalul verii, pe data de 21 august. Netflix a făcut anunțul într-un mod inedit, printr-un trailer de 6,66 secunde, care aduce la un loc cele mai sexy momente, așa că suntem nerăbdători să aflăm ce urmează.

Surprizele se țin lanț, iar după ce luna trecută, surse apropiate serialului declarau că starul Tom Ellis ar fi semnat pentru un eventual sezon 6, Netflix confirma zvonurile. Se pare că "Lucifer" este salvat din nou si va avea și un al șaselea sezon, care chiar va marca și finalul serialului.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.