Cool Stuff

FOTO | Cum arată actorii din „Lost”, la 10 ani de la terminarea serialului!

În urmă cu 10 ani, se sfârșea serialul „Lost”, îți mai amintește care este era personajul tău preferat?

Poate nu îți vine să crezi, dar au trecut deja 10 ani de la sfârșitul serialului „Lost”. Scenariul complex, acțiunea plină de suspans și actorii extrem de talentați l-au transformat într-unul dintre cele mai controversate seriale, iar finalul a fost doar cireașa de pe tort.

În ceea ce privește membrii distribuției, pentru mulți dintre ei, serialul a fost o rampă de lansare, iar acum fiecare își urmează propria carieră. Iată cum arată acum, la 10 ani distanță, „naufragiații”!

Jorge Garcia în rolul lui Hugo „Hurley” Reyes

Jorge Garcia a făcut parte din distribuția multor show-uri de succes, printre care „How I Met Your Mother„, „Californication” și  „Once Upon A Time”. De altfel, el a fost și primul actor ales pentru a juca în „Lost”.

Evangeline Lilly în rolul lui Kate Austen

Faptul că Evangeline a avut în serial câteva scene în care se cățăra în copaci nu este întâmplător. Se pare că actrița este pasionată de asta, iar constituția sa atletică a ajutat-o de fiecare dată.

După sfârșitul serialului, ea a îmbrăcat costumul de supererou, pentru rolul lui Wasp, în filmul „Ant-Man”. De asemenea, actrița a interpretat-o pe Tauriel în „The Hobbit”.

Josh Holloway în rolul lui James „Sawyer” Ford

Cu toate că personajul său a frânt multe inimi, Josh a mărturisit că își ura coafura din serial. După „Lost”, el a jucat în serialul CBS „Intelligence”, iar acum îl interpretează pe Roarke Carter în „Yellowstone”.

În plus, dacă vă este dor de el, actorul joacă rolul principal în serialul „Colony”, disponibil pe Netflix.

Daniel Dae Kim în rolul lui Jin-Soo Kwon

Daniel Dae Kim s-a reunit cu colegii din „Lost”, Terry O’Quinn și Jorge Garcia într-un serial numit „Hawaii Five-0”.

Emilie de Ravin în rolul lui Claire Littleton

În prezent, Emilie este mamă cu normă întreagă și în același timp, reușesște să se ocupe și de carieră. În 2019, ea a jucat într-un film numit „A Lover Scorned”, sub numele de Brooke.

Michael Emerson în rolul lui Ben Linus

Michael și-a continuat cariera și a coninuat să joace tot într-un serial de televiziune, numit „Evil” în rolul lui Leland Townsend.

Yunjin Kim în rolul lui Sun-Hwa Kwon

Cariera actriței Yunjin Kim abia acum a început să înflorească. Ea joacă rolul principal al doamnei Ma, în serialul „Ms. Ma, Nemesis”.

Terry O’Quinn în rolul lui John Locke

Începând cu anul trecut, Terry O’Quinn joacă rolul lui Richard Kindred în serialul „Emergence”.

Naveen Richards în rolul lui Sayid Jarrah

Una dintre cele mai notabile apariții recente ale actorului este rolul din filmul biografic al Prințesei Diana, numit „Diana”.

Matthew Fox în rolul lui Dr. Jack Shepherd

Din spusele apropiaților, Matthew obișnuia să găzduiască petreceri pentru co-starurile din serial, pentru a urmări împreună episoadele noi. După rolul principal din „Lost”, actorul a continuat să cucerească publicul cu rolurile sale din „World War Z”, „Extinction”și „Bone Tomahawk”.

FOTO: Bright Side

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.