Cool Stuff

Fanii Hannah Montana au realizat că serialul a avut o greșeală destul de mare în scenariu

Fanii Hannah Montana au realizat de curând că serialul lor favorit a avut o greșeală destul de mare în scenariu.

Fanii Hannah Montana au realizat de curând că serialul lor favorit a avut o greșeală destul de mare în scenariu. Ky Klunder a dezvăluit într-un clip pe TikTok un lucru pe care nimeni nu l-a observat până acum în serial. Se pare că într-un episod, adevărata identitate a personajului Hannah Montana a fost făcută publică, dintr-o simplă greșeală. În serial, tatăl lui Miley Stewart este Robby Ray Stewart, un fost cântăreț de muzică country, interpretat chiar de tatăl lui Miley Cyrus, Billy Ray Cyrus.

Deși prietenii lui Miley Stewart știu că tatăl ei este un fost cântăreț de muzică country, nimeni nu s-a gândit că aceeași persoană este de fapt și tatăl lui Hannah Montana.

Într-un episod special, în care au apărut și Jonas Brothers, băieții îl recunosc pe Robby Ray Cyrus și o întreabă pe Hannah Montana dacă tatăl ei este celebrul cântăreț country. Aceasta le spune că este chiar el, iar aceștia sunt extrem de încântați să îl cunoască.

Dumnezeule! Ești chiar tu, Robby Ray, tu ai scris toate piesele!”, spun Jonas Brothers.

Da, e tatăl meu, Robby Ray, el îmi compune toate piesele, iar eu le cânt”, confirmă Hannah Montana.

De asemenea, într-un alt episod, Robby Ray Stewart face publică identitatea fiicei sale, fără să își dea seama. Acesta este invitat la o gală de premiere, iar în timpul discursului, acesta spune: „Sunt încântat să îi înmânez acest trofeu fiicei mele, mai ales că și eu l-am câștigat în urmă cu mulți ani!”.

Practic, Robby Ray, faimosul cântăreț de muzică country, este atât tatăl lui Miley Stewart, cât și tatăl lui Hannah Montana, iar nimeni nu a avut nimic de spus până acum!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.