Kiss Music News

FOTO | O mai ții minte pe fetița care a apărut în videoclipurile lui SIA? Uite cât de mult a crescut și cum arată acum!

O mai țineți minte pe Maddie Ziegler, micuța dansatoare care a apărut în videoclipurile celebrei SIA?

O mai țineți minte pe Maddie Ziegler, micuța dansatoare care a apărut în videoclipurile celebrei SIA?

Tânăra s-a făcut remarcată în „Chandelier”, iar de atunci SIA a prins drag de ea și făcut-o vedetă. Acum, Maddie are 17 ani și este deja populară în Statele Unite, după ce a fost și jurată în cadrul show-ului So You Think You Can Dance: The Next Generation, alături de Jason Derulo.

Între timp, Maddie Ziegler și-a făcut și debutul în actorie și a dublat vocea personajului principal din filmul de animație „Ballerina”, iar anul acesta a apărut în producția Netflix, „To All the Boys: P.S. I Still Love You”, în rolul unei majorete.

De asemenea, Maddie a continuat colaborarea cu SIA, iar recent a apărut în noul videoclip al artistei pentru piesa „Music”. De altfel, piesa va fi inclusă pe coloana sonoră a filmului „Music”, în care vom avea ocazia de a o urmări pe Maddie, interpretând rolul unei adolescente care suferă de autism.

Iar de curând Maddie și-a lansat și o linie de make-up, în colaborare cu brandul Morphe. Tânăra dansatoare a dezvăluit că această colecție este „un vis devenit realitate” și a publicat câteva fotografii pentru promovarea liniei de make-up.

„Când mă simt tristă, machiajul mă face să mă simt mai bine. Mereu am știut cum să îmi exprim trăirile prin machiaj. Este o formă de terapie pentru mine. Îmi place să mă pierd în culori. Este ceva special”, a declarat Maddie Ziegler.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.