Kiss Music News

Lady Gaga își premiază fanii. Ce trebuie să faci pentru cei 10.000 de dolari!

Lady Gaga a lansat un concurs pentru cei mai creativi fani, cu premii în valoare de peste 13.000 de dolari!

La scurt timp după lansarea noului album, „Chromatica”, Lady Gaga are o provocare pentru „monstruleții” ei! Artista a pregătit premii în valoare de peste 13.000 de dolari pentru cei mai creativi fani.

Competiţia, organizată împreună cu Adobe, constă în crearea de grafică alternativă pentru cel mai recent album al artistei. Practic, cei care vor să participe trebuie să creeze propria lor versiune asupra universului Chromatica.

„Admiratorii mei şi-au arătat constant dragostea şi creativitatea prin arta lor, de-a lungul anilor, şi mă fac mereu fericită şi înţeleasă. Sunt nerăbdătoare să văd ce înseamnă „Chromatica” pentru ei”, a declarat Gaga.

Participanţii vor avea la dispoziţie fotografii, logo-uri, ilustraţii şi fonturi din arhiva albumului.

Cea mai apreciată versiune va primi un premiu în valoare de 10.000 de dolari, un exemplar imprimat al lucrării lui, cu autograf, şi un abonament pentru 12 luni la toate aplicaţiile Adobe.  De asemenea, nouă dintre finaliști vor fi recompensați cu câte 400 de dolari fiecare, un afiş semnat de Lady Gaga şi un abonament Adobe pentru trei luni.

Competiția se desfășoară până pe data de 21 iulie, însă, din păcate, pot participa doar oameni din Marea Britanie, SUA, Canada, Franța, Germania și Japonia.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.