Cool Stuff

Jack Sparrow, înlocuit de o femeie în seria „Pirații din Caraibe”. Ce actriță va fi noua protagonistă!

Ce actriță australiană va fi noua protagonistă a filmului „Pirații din Caraibe”.

În ultimii cinci ani, Margot Robbie a jucat în 19 filme, iar acum este pe cale a obține un nou rol de succes. Actrița australiană va fi noua protagonistă a filmului „Pirații din Caraibe”.

Conform Unilad, proiectul nu este o continuare a francizei care l-a făcut celebru pe Căpitanul Jack Sparrow. Noul film va veni cu noi personaje și cu o nouă poveste captivantă, însă din distribuție nu va mai face parte și Johhny Depp.

Totuși, noul proiect va fi realizat de același producător al francizei Pirații din Caraibe, Jerry Bruckheimer.

Până acum, franciza Pirații din Caraibe a fost un adevărat succes, având încasări de peste 4.5 miliarde de dolari, de pe urma celor cinci filme lansate. Iar acum, compania Disney încearcă să readucă în atenția publicului celebra poveste, realizând noi proiecte, cu noi actori.

Conform unui raport realizat de PartyCasion, Margot Robbie este cea mai muncitoare actriță de la Hollywood. Aceasta a lucrat la 19 filme în ultimii cinci ani. Actrița, în vârstă de 29 de ani, a apărut în 15 lungmetraje, prin care "Once Upon a Time in Hollywood", "Bombshell", „The Legend of Tarzan”, "Mary Queen of Scots" și "I, Tonya". Însă, aceasta are în palmares și un scurtmetraj, dar și câteva filme de animație.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.