Kiss Music News

Cum a fost în weekend la The Concert Drive-In! Cele mai tari momente din cele trei zile de concerte!

Nu ai ajuns la The Concert Drive-In? Uite cum a fost atmosfera!

După o primăvară de stat în izolare, a venit timpul să ne bucurăm de vară și de muzica artiștilor români. Iar cum festivalurile mari au fost anulate anul acesta, organizatorii au găsit o soluție ingenioasă pentru a-i aduce pe oameni la distracție, în siguranță. Așa a luat naștere The Concert – Drive In, din parcarea Romexpo. Trei zile la rând, bucureștenii s-au distrat pe muzica celor mai tari artiști, iar în loc de aplauze, în fața scenei s-au auzit zeci de claxoane.

Atât pentru artiști, cât și pentru spectatori, aceasta experiență a fost una inedită. Oamenii au stat în mașini pe tot parcursul concertelor, însă au ieșit pe geam și s-au bucurat de momentele plăcute, oferite de artiști.

Irina Rimes, Inna, Alina Eremia, Roxen, The Motans, Carla’s Dreams și Antonia sunt doar o parte din artiștii care au cântat în primele două zile, în parcarea Romexpo. Iar duminică, show-ul a continuat cu alte genuri muzicale: trap și hip-hop, iar din line-up au făcut parte Azteca & Ian, Nane, Killa Fonic și Oscar.

La început aveam emoţii, mă gândeam cum o să fie să cânt la maşini, dar mai apoi am văzut că energia umană trece mai departe de parbriz şi a fost puternic”, a transmis Irina Rimes, pentru PRO TV.

A fost foarte tare. M-am bucurat foarte mult să cânt pe scenă. Adevărat, nu-i pot vedea şi nu le pot simţi atât de mult energia fiind în maşini, dar a fost tare. Sunt mulţumită chiar şi cu atât”, a transmis INNA pentru PRO TV.

Cei prezenți s-au declarat încântați de întregul eveniment, și au apreciat faptul că organizatorii s-au adaptat noilor reguli. Chiar dacă pentru unii această experiență a fost una dificilă, publicul s-a distrat pe cinste, iar măsurile de distanțare socială au fost respectate.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.