Cool Stuff

Fiica lui Paul Walker și fiicele lui Vin Diesel, în aceeași fotografie. Cât de frumoasă este prietenia lor!

Se pare că prietenia dintre Paul Walker și Vin Diesel este dusă mai departe de copiii celor doi actori.

Se pare că prietenia dintre Paul Walker și Vin Diesel este dusă mai departe de copiii celor doi actori. Meadow Walker a publicat ieri o fotografie emoționantă, în care apare alături de fiicele lui Vin Disel – Pauline, în vârstă de 5 ani, Similce, în vârstă de 12 ani și fiul actorului, Vincent, în vârstă de 10 ani.

Fotografia a fost apreciată și de câteva staruri de la Hollywood, printre care Nathalie Emmanuel, din „Game of Thrones”, dar și Gal Gadot, celebra „Wonder-Woman”.

În ultima perioadă, fiica regretatului actor a publicat diferite clipuri și fotografii cu Paul Walker, iar fanii au fost extrem de încântați să revadă aceste amintiri cu starul din „Fast & Furious”.

În luna aprilie, Meadow a publicat un clip cu tatăl ei, în care aceasta îi face actorului o surpriză de ziua lui.

Nu credeam că voi publica asta vreodată. Dar asta am simțit să fac. Fiți mai buni. Vă iubesc”, a scris Meadow, în descrierea acelui clip.

Pe lângă fotografiile pe care le publică pe rețelele de socializare, Meadow se ocupă și de fundația lui Paul Walker.

Meadow a moștenit o mare parte din calitățile lui Paul. Iar ea este extrem de încântată să continue munca tatălui său. Ea își dorește să îi susțină pe toți biologii, pentru a proteja apele oceanelor, natura, dar și pe noi înșine”, scrie pe site-ul fundației.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.