Cool Stuff

VIDEO | Sophie Turner, Joe Jonas, Hugh Jackman și mulți alții au filmat o parodie a filmului „The Princess Bride” din carantină. Iată ce a ieșit!

Primele imagini cu parodia filmului „The Princess Bride”, filmată în carantină!

Cu siguranță carantina le-a pus multora creativitatea la încercare, însă nu tuturor! Regizorul Jason Reitman a avut o idee inedită și se pregătește să lanseze un film realizat în totalitate la distanță, cu o distribuție de Oscar.

Cu ajutorul mai multor actori printre care Sophie Turner, Joe Jonas, Hugh Jackman sau Jennifer Garner, el a realizat, din carantină, o nouă versiune a clasicului film „The Princess Bride”. Fiecare actor și-a filmat scenele cu propriul telefon, iar rezultatul final va fi difuzat Quibi, zilnic, în regim de serial, timp de două săptâmâni.

„Într-una din diminețile din prima săptămână în care a venit ordinul de izolare în California, m-am trezit simțind, probabil ca majoritatea oamenilor, că trebuie să pot să fac ceva de valoare”, a declarat Reitman pentru Vanity Fair.

„Doar m-am gândit: „Putem să realizăm un întreg film de acasă? Și am văzut o variantă a filmului Star Wars făcută de fani. Am început să apelez actori pe care îi cunoșteam, întrebând „Este ceva ce ai vrea să faci?” Și răspunsul a venit foarte repede, aproape imediat: „Oh, sună distractiv”, a povestit el.

Vanity Fair a publicat, în premieră, câteva secvențe, inclusiv scena lui Joe Jonas și Sophie Turner, în care Joe o interpretează pe Buttercup. De asemenea, își face apariția și corgi-ul cuplului, cu un rol la fel de important.

Toți cei implicați în proiect, de la actori până la echipa de editare, au lucrat voluntar, iar Quibi a făcut o donație în valoare de 1 milion de dolari către World Central Kitchen, din drepturile de distribuire a filmului. Donația va finanța aproximativ 100.000 de mese pentru persoanele nevoiașe.

„Toți au oferit din timpul lor”, a explicat Reitman pentru aceeași publicație. „Au lucrat continuu în ultimele două-trei luni pentru a crea un film întreg de la zero, pus și simplu. Banii sunt pentru o cauză nobilă și este distractiv să te conectezi cu un film pe care îl iubești. Recreându-l ajungi să simți puțin din cum a fost să realizezi originalul”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.