NEWS

Prințul Harry, nemulțumit de viața în L.A.? Acesta regretă că a părăsit familia regală

Se pare că acum Prințul Harry regretă că a părăsit familia regală!

Decizia Prințului Harry și a lui Meghan Markle de a părăsi familia regală britanică a surprins, cu siguranță, pe toată lumea. După ce au renunțat la titlurile regale, cei doi și-au început oficial noua viață și s-au mutat în Statele Unite. În prezent, cuplul locuiește într-o vilă luxoasă din Beverly Hills, alături de fiul lor, Archie.

Însă, din câte se pare, Prințul Harry nu este mulțumit de viața din Statele Unite și are probleme de adaptare. Mai mult, odată cu pandemia de coronavirus, el a început să aibă regrete.

Potrivit unei surse, faptul că tatăl său, Prințul Charles, a fost depistat pozitiv cu coronavirs l-a făcut să se gândească că atât el, cât și Regina Elisabeta a II-a nu vor mai trăi așa mult. Așadar, un apropiat al acestuia a declarat pentru The Sun că Prințul Harry ar fi „copleșit de remușcări”.

Pe de altă parte, Meghan Markle se bucură că a revenit la viața cu care era obișnuită. Aceeași sursă a mai spus că Meghan „îl liniștește pe Harry că, odată ce lucrurile vor reveni la normal, va iubi noua lor viață în L.A. Meghan vrea să îl ducă la drumeții și vorbește despre noul club de polo și cât de mult o să se distreze la surf”.

Recent, într-un clip publicat pe Instagram de către echipa națională de rugby a Marii Britanii, Prințul Harry a mărturisit că până și meciurile de rugby i-au lipsit foarte mult în această perioadă.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.