Cool Stuff

Care este cel mai tare „Chris” de la Hollywood? Iată ce spun fanii!

Uite care este „cel mai tare Chris de la Hollywood”!

Chris Pine a fost declarat de fani „cel mai tare Chris de la Hollywood”. Actorul în vârstă de 39 de ani a devenit viral, după ce o fotografie cu acesta a ajuns populară pe internet. În imagine, Chris Pine poartă o mască de protecție și ține în brațe o pungă cu cărți de la o librărie din Los Angeles.

Fanii serialului „Star Trek” au distribuit instant fotografia pe internet și l-au lăudat pe Chris Pine pentru obiceiurile sale.

Nu știu dacă voiați să vedeți asta neapărat, dar iată câteva imagini în care Chris Pine se plimbă pe stradă cu o pungă mare plină de cărți, purtând o mască de protecție”, a scris unul dintre fanii actorului pe Twitter.

Chris Pine ne dovedește că bărbații care citesc și poartă mască sunt super hot! Haideți să vedem și alți bărbați sexy purtând mască”, a scris un utilizator.

Se pare că actorul Chris Pine a câștigat detașat lupta la Hollywood și acum este considerat mult mai cool decât colegii săi de breaslă, Chris Pratt, Chris Hemsworth sau Chris Evans.

Mă bucur să văd că oamenii sunt de acord cu mine: Chris Pine a fost și va fi mereu cel mai tare Chris de la Hollywood”.

Anul trecut, Chris Pine s-a mutat la București pentru câteva săptămâni pentru a lucra la un nou film de acțiune, „Violence of Action”. Filmul a fost regizat de Tarik Saleh, cel care s-a ocupat și de producția serialului „Westworld”, dar și de regia videoclipului „I Follow Rivers”, al lui Lykke Li.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.