Kiss Music News

Sia a devenit mamă și bunică în decurs de un an. Cum a fost posibil acest lucru!

Sia a trecut printr-o mulțime de schimbări în ultimul an!

După ce în luna mai Sia a dezvăluit că a adoptat doi băieți în vârstă de 18 ani, acum ea a anunțat că a devenit bunică. Artista a dat vestea în cadrul emisiunii Apple Music cu Zane Lowe și a explicat că „fiul cel mic tocmai a devenit tatăl a doi bebeluși”.

„Îmi spun Nana. Încerc să-i fac să-mi spună „Lovey”, precum Kris Jenner. Le zic: „Spune-mi Lovey””, a povestit ea.

Artista a dezvăluit, de asemenea, care a fost motivul care a stat în spatele deciziei sale de a adopta și cum arată viața ei acum.

„Urmau să iasă din sistemul din îngrijire. Mai au până la 21 de ani, dar amândoi împliniseră 18 ani când i-am adoptat. Sunt puțin încurcată acum după ce am investigat sistemul de asistență maternală”, a explicat aceasta. „În cei 18 ani ai lor, au stat în 18 locuri. Totul a fost ca un roller coaster. Ei mi-au spus un lucru, eu am descoperit altceva”, a adăugat ea.

În plus, Sia a vorbit despre cum este să fii părintele a doi copii care sunt practic, adulți și ce metode de parenting a adoptat. „În loc să spun „Faceți asta sau vă puteți întoarce de unde ați venit”, ceea ce nu este un lucru frumos”, spun „Fac asta pentru că sunt mama voastră. Vă iubesc. Nu am altceva de făcut decât să vă iubesc. Nu vreau să vă văd în închisoare””.

Ea a povestit că ambii ei fii au suferit traume în trecut. Cel mare tocmai a ieșit din programul de terapie, iar cel mic încă „procesează” lucrurile prin care a trecut. Mai mult, artista a declarat că acum după ce a adoptat doi băieți de culoare a realizat cu ce se confruntă aceștia și că ea chiar a avut parte de privilegii.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.