Cool Stuff

FOTO | Cât de bine arată fiicele lui Jean Claude Van Damme şi Dolph Lundgren

Se numără printre cele mai sexy femei, dar au cei mai „duri” tați.

Se numără printre cele mai sexy femei, dar au cei mai „duri” tați. Jean Claude Van Damme şi Dolph Lundgren, protagoniştii blockbusterelor de acţiune, sunt prieteni și dincolo de platourile de filmare, aşa că nu este de mirare că cele două fete ale lor, Ida şi Bianca, s-au împrietenit.

Ida Lundgren este, astăzi, un superb model cu trăsături nordice, care face furori pe Instagram și în paginile revistelor pentru femei. Fiica actorului Dolph Lundgren cu Anette Qviberg are 24 de ani, iar trupul ei perfect a transformat-o într-o adevărată vedetă.

Ea e pasionată de box și arte marțiale și deși nu își dorește să îi calce pe urme tatălui său, ea a apărut deja într-o producţie alături de acesta.

Nici fiica lui Van Damme nu s-a lăsat mai prejos. De altfel, cele două sunt prietene şi au pozat împreună pentru coperta unei reviste. Bianca Brigitte Van Damme are 29 de ani şi este fiica actorului, cu Gladys Portugues.

Se pare că pe cele două le unește și pasiunea pentru sport, însă profilul de Instagram al Biancăi este mult mai îndrăzneț și plin de fotografii nonconfirmiste. Cu câteva trăsături mai masculine decât Ida, aceasta a avut deja campanii câteva cu branduri şi a pozat pentru multe reviste de lifestyle.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.