Cool Stuff

Pe Adam Sandler l-ai văzut într-o mulțime de filme, dar uite cum arată soția sa! Cei doi sunt căsătoriți de 17 ani

Pe Adam Sandler l-ai văzut cu siguranță într-o mulțime de comedii, dar te-ai întrebat vreodată cum arată soția actorului?

Pe Adam Sandler l-ai văzut cu siguranță într-o mulțime de comedii, dar te-ai întrebat vreodată cum arată soția actorului? Dacă pe marile ecrane comediantul a avut numai partenere celebre, printre care Drew Barrymore, Jennifer Aniston și Salma Hayek, în realitate, actorul formează un cuplu cu Jaqueline Titone.

Cei doi s-au cunoscut în 1999, pe când Adam Sandler juca în filmul „Big Daddy”. Se pare că Jackie a avut și ea o apariție în celebra comedie, unde a interpretat rolul unei ospătărițe.

Adam și Jackie s-au căsătorit pe 22 iunie 2003, în Malibu, iar cavalerul de onoare a fost bulldog-ul lui Adam, Meatball, care a purtat chiar și un costum la nuntă.

În 2006, Adam și Jackie au devenit părinții unei fetițe, pe care au numit-o Sadie Madison. Iar doi ani mai târzie, Jackie a născut încă o fetiță, pe nume Sunny.

Adam Sandler și Jackie Titone sunt căsătoriți de 17 ani, iar relația lor este una extrem de solidă. Aceștia dețin împreună o companie de producție, Happy Madison.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.