NEWS

FOTO | Idee inedită de afacere în Arad. Un bărbat a început să crească crocodili!

Un bărbat din Arad a început să crească crocodili și are planuri mari cu ei!

Un bărbat din Arad, proprietarul singurei ferme de somn african din România, s-a gândit să își extindă afacerea și a început să crească crocodili. Acesta spune că în cazul în care reptilele se vor adapta, intenționează să le crescă pentru carne.

Ferma are 22 de bazine alimentate cu apă termală, iar o parte din acestea sunt populate cu zeci de tone de pește și începând de luni, unul dintre ele găzduiește doi crocodili din specii diferite, scrie Arad Online.

Este vorba despre un caiman –  o specie care trăieşte în Africa Centrală şi de Sud, dar şi un crocodil adus din America. Ambele specii sunt recunoscute pentru faptul că au carnea foarte bună, care este la mare căutare în restaurantele din toată lumea.

Reptilele, botezate Pepino și Walderman, vor sta în bazine cu apă termală, la o temperatură de 27 de grade Celsius. În următoarea perioadă, cei doi crocodili vor fi testați pentru a se vedea dacă se acomodează în condițiile respective.

Dacă speciliștii vor stabili că totul este în regulă, la doar câţiva kilometri de Arad va exista o fermă specializată în producerea acestui sortiment de carne, prima din țară. Carnea de crocodil este apreciată atât pentru gust cât și pentru faptul că are foarte puţine grăsimi şi este bogată în proteine.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.