Kiss Music News

VIDEO | Te-ai duce la karaoke cu Lucifer? Iată cum poți câștiga o sesiune cu Tom Ellis!

Cum poți câșiga o sesiune de karaoke online cu protagonistul serialului „Lucifer”!

Tom Ellis vrea să cânte alături de tine! Protagonistul serialului „Luficer” își invită fanii să doneze pentru o cauză nobilă, iar fericitul câștigător va putea face karaoke alături de el.

„Nu știu despre voi, dar eu abia aștept să ies la cină, să mă vad cu prietenii, poate să fac niște karaoke”, își începe actorul mesajul prin care își invită fanii să doneze.

„Iubesc să cânt la karaoke și nu am mai făcut asta de foarte mult timp, așa că m-am gândit că poate mi te-ai putea alătura chiar tu unei sesiuni de karaoke online. Am putea fi Dolly (Parton) și Kenny (Roger), am putea cânta „Endless Love”, sau am putea fi Bradley și Gaga. Tu alegi!”, a adăugat el.

Cu toții i-am descoperit talentul prin intermediul serialului „Lucifer” și trebuie să recunoaștem că ar fi o ocazie unică să cântăm unele dintre piesele noastre preferate, alături de personajul preferat.

Ce trebuie să faci?

Pentru a participa, tot ce trebuie să faci este să descarci aplicația „Wishio”, să găsești evenimentul lui Tom și să faci o donație pentru „Great Ormond Street Hospital for Children” (GOSH). Așa cum îi spune și numele, spitalul se ocupă cu îngrijirea copiilor care suferă de boli foarte grave.

De precizat este că nu contează suma donată. Indiferent de aceasta, intri automat în concurs și poți câștiga sesiunea de karaoke. „Poți dona oricât crezi că valorează să cânți câteva cântece alături de mine. Vă rog să donați și să sper că în curând vom cânta împreună”, a precizat actorul.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.