Cool Stuff

FOTO | 10 fotografii cu oameni care și-au întâlnit întâmplător dublurile. Iată poveștile lor amuzante

Poveștile din spatele unor întâlniri de gradul zero!

Cum ar fi să mergi pe stradă sau să intri într-un bar și să te întâlnești... cu tine? În filme, am văzut de nenumărate ori cum personajele se ciocnesc de dublurile lor, dar se pare că acest lucru nu este doar un scenariu bine pus la punct.

Iată o serie de fotografii care demonstrează că acest lucru i se poate întâmpla oricui, într-o zi normală, dar si poveștile celor care au trecut prin asta si cum a decurs prima lor întâlnire.

„Dublura mea era așezată fix lângă mine în avion, apoi întâmplător, am descoperit că eram cazați la același hotel, așa că am ieșit la o bere”.

„Am dat peste dublura mea la nunta verișoarei mele și ea este sora soțului verișoarei mele, nu există niciun alt grad de rudenie”.

„Când preotul pensionat Neil Richardson s-a mutat la Essex, oamenii veneau la el și ii spuneau „Salut, John” –  pentru că dublura sa locuia deja acolo”.

„Dublura mea pe care am întâlnit-o întâmplător la un concert + o fotografie Face-Swap” – poți să găsești vreo diferență?

„Am dat de dublura mea la Golful Subic. Tatăl meu, verișorul și fratele meu au confundat-o cu mine, așa că mătușa mea a rugat-o să facem o poză împreună”.

„În urmă cu 10 ani când am ajuns facultate pentru prima dată, oamenii pe care nu îi cunoșteam, tot veneau la mine și îmi spuneau „Brian”. Numele meu este Josh. Apoi, la câteva săptămâni l-am întâlnit pe Brian și am făcut această fotografie împreună”.

„Mi-am găsit dublura. Amuzant este că avem aceeași zi de naștere”.

„Eram la plimbare și mi-am întâlnit dublura, avem chiar și același prenume”.

„Mi-am găsit dublura într-un bar, după ce prietenii mei au îmbrățișat-o”.

„Soția mea (stânga) și-a întâlnit dublura în timpul vacanței la Roma”.

FOTO: Bored Panda

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.