Cool Stuff

FOTO | Familiile vedetelor. Cum arată surorile mai puțin cunoscute ale actrițelor de la Hollywood!

Deși au ales drumuri diferite, iată cum arată surorile mai puțin celebre ale vedetelor de la Hollywood!

Familia este importantă în viața fiecărei persoane, chiar și atunci când vorbim despre celebrități. În timp ce vedetele internaționale își trăiesc viața în lumina reflectoarelor, surorile acestora sunt mai puțin cunoscute de către public.

Iată o serie de fotografii cu actrițe celebre și surorile lor care deși au ales cariere diferite, sunt la fel de frumoase și ar putea oricând să le înlocuiască.

Nicole și Antonia Kidman

Chaur dacă sora cea mică a lui Nicole Kidman nu joacă în filme, ea este obișnuită cu lumina reflectoarelor. Antonia este o populară jurnalistă australiană și prezentatoare TV și este mama a șase copii, din două mariaje.

Penelope și Monica Cruz

Sora cea mai mică a lui Penelope Cruz, Monica a devenit celebră după ce a jucat în „Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides” ca dublură a surorii sale. Cu toate acestea, nu a fost singurul film în care Monica a apărut. Ea a jucat de fapt în 15 proiecte diferite.

Sharon și Kelly Stone

Kelly este cu 3 ani mai tânără decât celebra ei soră și se ocupă cu activități caritabile. Cele două sunt fondatorii fundației Planet Hope, care ajută copiii aflați în situații critice.

Emily și Felicity Blunt

Cele două surori britanice activează în domeniu. În timp ce Emily își desfășoară activitatea în lumina reflectoarelor, Felicity este de cealaltă parte a camerelor de filmat, fiind agent de talente.

Vanessa și Stella Hudgens

Deși nu sunt surori gemene, asemănarea dintre Vanessa Hudgens și sora ei mai mică este uimitoare. Stella are 23 de ani și se pare că cele două împărtășesc și pasiunea pentru același stil vestimentar.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.