Cool Stuff

Cinci sfaturi pentru o căsnicie fericită. Victoria Beckham a dezvăluit care sunt secretele relației cu David Beckham!

Anul acesta, David și Victoria Beckham aniversează 20 de ani de casnicie!

Anul acesta, unul dintre cele mai longevive cupluri de vedete sărbătorește 20 de ani de căsnicie. Deși Victoria și David Beckham nu obișnuiesc să vorbească despre viața lor personală, designer-ul a dezvăluit câteva dintre secretele unei relații fericite și ar trebui să luăm notițe.

Și-au reînnoit jurămintele

În 2017, Victoria și David și-au reînnoit juramintele într-o ceremonie secretă la domiciliul lor, cu doar 6 invitați. Spre deosebire de nunta impresionantă din 1999, care a avut loc într-un castel irlandez, acesta a fost un eveniment discret, după cum a povestit chiar fostul fotbalist.

Se distrează împreună

Unul dintre secretele căsniciei lor, după cum a dezvăluit Victoria, este că se distrează foarte mult împreună. Ea a recunoscut într-un interviu că dacă ar arăta precum arăta într-unele dintre fotografiile făcute de paparazzi, copiii ei nu ar fi atât de fericiți pe cât sunt acum și, cu siguranță, nu ar mai fi căsătorită.

Deși fiecare petrece foarte mult timp călătorind în toată lumea, cei doi reușesc să petreacă mult timp împreună. În plus, amândoi postează o mulțime de imagini împreună, fie că este vorba despre o întâlnire romantică, o simplă plimbare cu bicicleta sau despre o seară de dans.

Au muncit pentru această relație

Într-un interviu recent, David și-a descris căsnicia drept „o muncă grea”, mai ales când mariajul durează de peste două decenii. El a adăugat că, uneori, există situații dificile, dar cumva reușesc să facă lucrurile să funcționeze.

De asemenea, și soția lui pare să aibă aceeași părere – ea a dezvăluit că amandoi depun efort pentru această relație, se sprijină și se ajută reciproc și au norocul de a crește împreună.

Își recunosc greșelile

În urmă cu ceva timp, David a mărturisit că de-a lungul anilor au existat greșeli, dar acestea reprezintă doar o parte dintr-o căsnicie.

De asemenea, designerul a explicat că atunci când vine vorba despre responsabilități, ambii și le asumă în mod egal. Când este plecată, soțul ei gătește și pregătește copiii pentru școală.  Cei doi au împreună patru copii pe Brooklyn (21), Romeo (17), Cruz (15) și Harper (8), iar Victoria a declarat în nenumărate rânduri că ei sunt prioritatea fostului fotbalist.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.