Cool Stuff

Cine este cea mai bine plătită vedetă de pe Instagram, care i-a luat locul lui Kylie Jenner!

Iată suma imensă pe care o câștigă aceasta pentru o postare pe Instagram!

Potrivit agenției de social media și marketing Hopper HQ, Dwayne „The Rock” Johnson ocupă primul loc în topul celor mai bine plătite celebrități de pe Instagram. Celebrul actor în vârstă de în vârstă de 48 de ani poate primi pentru o singură postare sponsorizată pe Instagram 1,015,000 de dolari.

Pe locul doi este Kylie Jenner, cea care a condus clasamanetul anul trecut, cu suma de 986.000 de dolari, iar locul al treilea îi revine fotbalistului Cristiano Ronaldo cu 889.000 de dolari.

În urmă cu un an,  cea care ocupă acum locul doi ajungea să câștige pe o singură postare sponsorizată aproximativ 1.2 milioane de dolari, iar în luna aprilie Forbes o numea pe Kylie cea mai tânără miliardară self-made din lume.

În același timp, Ronaldo a fost desemnat cea mai urmărită persoană de pe Instagram, reușind să aibă 200 de milioane de urmăritori. Totuși, se pare că nu el este și cel care câștigă cel mai mult de pe urma postărilor. Potrivit Forbes, el obține 47,8 milioane de dolari pe an în urma postărilor sale plătite pe Instagram.

Și Dwayne „The Rock'” Johnson are un număr impresionant de urmăritori pe rețeaua de socializare, și anume 189 de milioane, în timp ce Kylie Jenner are 183 de milioane. De asemenea, în 2019, actorul a fost numit cel mai bine plătit actor de la Hollywood, reușind să câștige în 12 luni suma de 89,4 milioane de dolari.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.