Cool Stuff

FOTO | Actorul român Sebastian Stan are o nouă iubită celebră. Cu cine a fost surprins starul din „Avengers”!

Sebastian Stan a făcut o nouă cucerire în timpul pandemiei de coronavirus.

Sebastian Stan a făcut o nouă cucerire în timpul pandemiei de coronavirus. Actorul român a părăsit orașul New York și a plecat în vacanță în Ibiza, alături de noua sa iubită, Alejandra Onieva. Starul din seria Avengers a fost fotografiat pe un iaht, dar și pe plajă, în momente tandre, alături de noua sa parteneră.

Alejandra Onieva a publicat și ea câteva imagini de pe iaht, pe contul ei de Instagram, însă în fotografii nu este etichetat și Sebastian Stan.

Alejandra Onieva este o actriță de origine spaniolă, în vârstă de 28 de ani, cunoscută pentru serialul „Alta mar”, produs de Netflix.

În mai, Sebastian Stan făcea mărturisiri despre cât de mult iubește New York-ul, declarând că nu-și poate imagina să plece altundeva în timpul pandemiei.

Aici este casa mea. Nu am un loc în altă parte unde să mă retrag. Oamenii care nu trăiesc aici poate își imaginează că este un loc singuratic. Eu sunt foarte mândru că sunt aici. Sunt într-o relație cu acest oraș. A făcut ca multe să devină posibile pentru mine în această țară, așa că nu vreau să-l abandonez...”.

Actorul a avut în trecut o relație cu Leighton Meester din serialul „Gossip Girl”, dar și cu Dianna Agron, Jennifer Morrison și Margarita Levieva.

Foto: ExtraTV

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.