Kiss Music News

FOTO | Andreea Bălan l-a uitat pe George Burcea. Cine este noul iubit al artistei!

Cine ete bărbatul misterior alături de care a fost surprinsă Andreea Bălan!

Andreea Bălan a surprins pe toată lumea în acest weekend când a fost văzută în ipostaze tandre alături de un bărbat pe litoral.  Se pare că artista și-a refăcut viața la 6 luni după despărțirea de soțul ei, George Burcea, având în prezent o relație cu fratele unei celebre prezentatoare TV de la noi.

Însă cine este bărbatul misterios? Se pare că cel care a însoțit-o pe Andreea în Vama Veche este Tiberiu Argint, iar cei doi formează un cuplu de trei săptămâni. Totuși, până acum, artista a reușit să fie discretă.

Potrivit apropiaților acesteia, ei s-au întâlnit destul de des în ultima perioadă în apartamentul lui Tiberiu, dar Andreea s-ar fi ascuns și ar fi purtat perucă, pentru a nu fi recunoscută.

Cine este Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan?

Tiberiu Argint este absolvent al Facultății de Arhitectură și un prolific om de afaceri. Noul iubit al Andreei Bălan este manager la o companie daneză de lux care produce și proiectează telefoane, televizoare și aparate audio. Însă Tiberiu mai este implicat în alte câteva proiecte.

Andreea Bălan și fratele prezentatoarei Sonia Argint sunt abia la începutul relației și par a fi foarte fericiți împreună. Bărbatul s-a născut pe 19 octombrie 1984 și are 36 de ani, fiind de aceeași vârstă cu vedeta.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.