Kiss Music News

Kanye West are deja planuri mari ca Președinte al Statelor Unite: vrea să redecoreze Casa Albă ca în filmul „Black Panther”

Rapperul american își dorește să decoreze Casa Albă și să o transforme într-o mini-Wakanda.

De când și-a anunțat candidatura pentru președinția Statelor Unite, Kanye West s-a gândit deja și la  schimbările pe care vrea să le facă, în cazul în care va câștiga alegerile. Rapperul american își dorește să decoreze Casa Albă și să o transforme într-o mini-Wakanda, o țară fictivă din filmul „Black Panther”.

Multor africani nu le-a plăcut cum au fost reprezentanți în film... sau în Wakanda”, a spus starul, într-un interviu pentru revista Forbes.

Așa că am să mă folosesc de contextul Wakanda, pentru a explica mai exact cum va lucra echipa mea de designeri la Casa Albă... Este o idee pozitivă: îl ai pe Kanye West, unul dintre cei mai puternici oameni – nu sunt ”cel mai”, pentru că sigur mai sunt și alții cu puteri extraterestre.

Dar să ne întoarcem la Wakanda... în film, există o scenă în care regele, merge în acel laborator de știință, iar sora lui are niște pantofi digitalizați. Mă tot gândesc la toate inovațiile pe care le putem dezvolta, mai ales în medicină și în domeniul farmaceutic – asta vreau să facem, să ne dezvoltăm împreună”, a spus Kanye West.

Filmul „Black Panther” a fost lansat în 2018, avându-l ca protagonist pe actorul Chadwick Boseman, în rolul lui T'Challa/Black Panther. Acțiunea se petrece într-o țară izolată, Wakanda, localizată în Africa. Wakanda este un stat extrem de dezvoltat din punct de vedete tehnologic, unde se folosesc echipamente revoluționare și energie cinetică.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.