Cool Stuff

Zac Efron, tu ești? Actorul este complet schimbat în noul său documentar, în care apare strângând gunoiul de pe câmp

Zac Efron strânge deșeuri și caută soluții pentru protejarea mediului, într-un nou documentar!

După ce l-am văzut pe Zac Efron jucând baschet, cântând și dansând în High School Musical, acum, actorul ne surprinde din nou. Starul hollywoodian a lansat recent un documentar pe Netflix, despre protecția mediului înconjurător.

Documentarul se numește „Down To Earth” și va debuta pe Netflix pe 10 iulie, iar în prima parte îl vom vedea pe Zac Efron adunând deșeuri, de pe un câmp din Marea Britanie. Se pare că actorul și-a dorit să atingă mai mult subiecte în documentarul său, iar unul dintre ele vizează risipa de plastic din Anglia.

În trailerul documentarului, îl vedem pe Zac Efron, în Rainham, o zonă din Essex, unde ajung tone de deșeuri, în fiecare an, formând covoare imense de plastic. Actorul îi însoțește pe cei de la asociațiile Thames21 și River Action Group, iar împreună cu aceștia curăță zona de deșeuri.

Aceste zone verzi sunt importante pentru Londra, dar în primul rând sunt o sursă de hrană pentru pești și păsări. Însă acum există atât de multe deșeuri de plastic aici, încât poți să auzi plasticul cum îți scârțâie sub picioare la fiecare pas”, a spus Chris Coode, CEO-ul companiei Thames21.

Documentarul se axează pe călătoriile lui Zac Efron în jurul lumii, în care actorul explorează noi metode de supraviețuire și diferite stiluri de viață.

În alte episoade, Zac Efron ajunge în Franța, Puerto Rico, Islanda, Costa Rica, Peru și Sardinia, pentru a descoperi noi soluții pentru protejarea mediului.

Trebuie să ne regândim cum vom consuma totul de acum încolo – de la mâncare, până la energie. Schimbarea trebuie să înceapă de undeva, așa că e timpul să ne schimbăm cu toții”, spune Zac Efron, în trailerul documentarului.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.