Cool Stuff

FOTO | Captain America are o nouă iubită. Cu ce actriță a fost fotografiat Chris Evans!

Chris Evans și Lily James par a fi foarte apropiați și petrec tot mai mult timp împreună.

Chris Evans și Lily James au fost văzuți recent împreună și se pare că petrec tot mai mult timp unul în compania celuilalt. Ce doi au fost surprinși de paparazzi la un club exclusivist din Londra și ulterior, aceștia au plecat cu același taxi.

Mai mult, după ce și-au petrecut seara în oraș, Chris și Lily ar fi mers la hotelul Corinthia. Ei ar fi intrat pe uși separate în incinta hotelului, pentru a nu fi văzuți împreună.

În plus, cei doi au fost văzuți din nou, la o a doua întâlnire, savurând o înghețată într-un parc din capitala Marii Britanii. Relaxați și cu zâmbetul până la urechi, actorii sunt la un pas de a forma un nou cuplu la Hollywood.

În luna decembrie, actrița Lily James s-a despărțit de Matt Smith, după o relație de 5 ani. Însă, în luna mai, existau mai multe zvonuri conform cărora cei doi s-ar fi împăcat, după ce au decis să își petreacă perioada de izolare împreună.

În același timp, Chris Evans nu a mai avut o relație serioasă din 2017, când s-a despătit de Jenny Slate. La începutul acestui an, un apropiat al actorului a declat că acesta „se întâlnește cu diferite femei și se distrează. Nu are o relație cu cineva și încearcă să își țină viața amoroasă departe de ochii presei”.

FOTO: Daily Mail

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.