Cool Stuff

FOTO | Cum arată acum actorii din „Familia Bundy”, la 33 de ani de la difuzarea primului episod al serialului!

Îți mai amintești de serialul „Familia Bundy”? Iată cum arată acum actorii care au interpretat personajele principale!

Personajele din „Familia Bundy” ne-au cucerit pe toți și ne înveseleau serile, în anii '90. Serialul a avut 11 sezoane și a fost unul dintre cele mai urmărite producții ale anilor '80 și '90, iar anul acesta se împlinesc 33 de ani de la difuzarea primului episod.

Probabil, nu am fi găsit pe nimeni mai potrivit pentru rolurile principale, așa că iată ce mai fac acum actorii care i-au interpretat pe membrii familiei Bundy.

Ed O'Neill –  Al Bundy

Ed O'Neill a profitat la maxim de popularitatea pe care a obținut-o în urma interpretării lui Al Bundy și a apărut în alte câteva producții. Totuși, actorul a revenit la rolul de cap al familiei, jucându-l pe Jay Pritchett în sitcom-ul „Modern Family”.

Katey Sagal – Peg Bundy

Poate nu că nu ai recuoscut-o fără celebra coafură a lui Peg Bundy, însă Katey Sagala și-a continuat cariera cu mai multe apariții în seriale de succes. Ea a jucat în „8 Simple Rules”, „Lost”, „Boston Legal” și și-a împrumutat vocea pentru căpitanul navei spațiale Leela, din seria de animație „Futurama”, difuzată din 1999 până în 2013.

De asemenea, ea a avut un rol important și în serialul „Sons of Anarchy”, pentru care, în 2011, a câștigat Globul de Aur. În 2017, ea a lansat și o biografie, intitulată „Grace Notes”.

Christina Applegate –  Kelly Bundy

Fiica cea mare a Familiei Bundy a fost interpretată de Christina Applegate. În urma popularității obținute, ea a mai apărut în cateva producții de succes, printre care „Anchorman: The Legend of Ron Burgondy”, alături de Will Ferrell, „The Sweetest Thing” sau „Bad Moms”.

Actrișa s-a luptat cu cancerul la sân timp de cinci ani și a suferit o dublă mastectomie. Se pare că totul s-a terminat cu bine, iar acum, aceasta conduce o organizație de screening pentru femei, numită „Right Action for Women”.

David Faustino –  Bud Bundy

Pentru David Faustino, rolul lui Bud Bundy a fost, cu siguranță, cel mai imporant din cariera sa. După terminarea serialului, el a mai avut doar câteva apariții episodice în „Entourage”, „Bones” și în „Modern Family”, alături de Ed O'Neill.

Amanda Bearse – Marcy Rhoardes-D'Arcy

După rolul său din „Famila Bundy”, Amanda Bearse și-a petrecut o mare parte din timp în culisele serialului. Din 2001, ea a mai avut doar șase apariții pe micile ecrane, fiind dedicată mai mult proiectelor personale.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.