Cool Stuff

Cele mai emoționante filme de dragoste pe care trebuie să le vezi în această viață!

Iată zece filme romantice, pe care trebuie să le urmărești în această viață!

Romeo și Julieta, Tristan și Isolda, Jack și Rose. De ce toate poveștile de dragoste care ne trec prin minte au mereu un final tragic? Poate că toate aceste povești vin la pachet cu un avertisment: pe lângă pasiune, atracție și visare, iubirea poate cauza și distrugere, suferință și disperare.

Iar publicul își dorește să vadă acest lucru pe marile ecrane, spectatorii vor să savureze o adevărată poveste romantică, și sunt pregătiți să treacă printr-un rollercoaster de trăiri și sentimente. Așa că dacă îți este dor să urmăreșie o poveste de dragoste cu bune și cu rele, și ai lângă tine pachetul de șervețele, iată zece filme romantice, pe care trebuie să le urmărești în această viață!

Like Crazy

Filmat cu aparatul foto Canon 7D și prezentat la Sundance Film Festival, drama romantică Like Crazy prezintă povestea tinerei englezoaice Anna, studentă în SUA, ce se îndrăgostește de Jacob, student american, dar de care este nevoită să se rupă după ce serviciul de imigrări o expulzează pentru depășirea valabilității vizei.

The English Patient

La sfârșitul celui de-Al Doilea Război Mondial, contele Almasy, trimis de Societatea Regală Britanică de Geografie să cerceteze deșertul Sahara, suferă arsuri îngrozitoare într-un accident aviatic. Vegheat de o infirmieră devotată și sensibilă, el își rememorează viața și, mai ales, povestea de dragoste intensă și interzisă care avea să-i schimbe destinul.

The Notebook

Filmul The Notebook realizat după romanul cu același nume, scris de Nicholas Sparks, spune povestea tristă de dragoste dintre Allie și Noah Calhoun. Cei doi se îndrăgostesc în adolescență, însă sunt separați de părinții lui Allie, care nu sunt de acord cu relația lor.

The Fault in Our Stars

Doi adolescenți bolnavi de cancer ajung să se îndrăgostească și să trăiască o frumoasă poveste de dragoste. Aceștia sunt pasionați de literatură și ajung să viziteze împreună Amsterdamul, însă viitorul relației lor este pus sub un semn de întrebare.

A Star Is Born

A Star Is Born este filmul care le-a adus mai multe premii Oscar lui Bradley Cooper și Lady Gaga! Filmul spune povestea lui Jackson, un cunoscut muzician care se îndrăgostește de Ally, o cântăreață la început de drum. Acesta o ajută să devină celebră, însă gelozia, faima și alcoolul le afectează relația.

A Walk To Remember

Landon si prietenii lui sunt cei mai cool baieti dintr-un liceu din Beaufort. Jamie e opusul lor, nimic nu pare cool la ea. E fiica preotului și poartă haine largi, care îi ascund formele. Când o farsă a lui Landon se termină prost, directorul liceului îl obligă să joace în piesa scolii, activitate în care e implicată și Jamie. Petrecând tot mai mult timp alături de ea, băiatul descoperă după un timp... că s-a îndrăgostit! Landon este nevoit să renunțe la prietenii săi pentru a-și petrece timpul cu Jamie , el încercând să-i împlinească toate visurile fetei.

Moulin Rouge

Moulin Rouge este un film despre adevăr, frumusețe, libertate și - mai presus de toate - despre iubire, într-un cadru strălucitor și fascinant: clubul de noapte Moulin Rouge și Parisul de la sfârșitul secolului al XIX-lea. 

Cei doi protagoniști din Moulin Rouge sunt Christian, tânărul poet (interpretat de Ewan McGregor) și Satine (interpretata de Nicole Kidman), vedeta clubului Moulin Rouge și totodată cea mai celebră curtezană din Paris. Satine este sfâșiată de iubirea lui Christian și obligația pe care o are față de Zidler, omul care a transformat-o într-o vedetă.

PS: I Love You

Filmul „PS: I Love You” spune povestea lui Holly Kennedy, o femeie care ajunge să sufere în dragoste, după moartea soțului ei, Gerry, care este răpus de cancer. Atunci când Holly împlinește 30 de ani, aceasta găsește o serie de scrisori lăsate de Gerry, prin care acesta dorește să o ajute pe soția sa să treacă mai ușor peste pierderea suferită.

Palmtrees In The Snow

Descoperirea accidentală a unei bucăți dintr-o scrisoare de mult pierdută o conduce pe Clarence (Adriana Ugarte) să călătorească din munții inzăpeziți ai Spaniei în Africa, pentru a vizita țara în care tatăl său Jacobo și unchiul Kilian au petrecut cea mai mare parte a tineretii, insula Fernando Poo. În inima unui tinut luxuriant și seducător, socotit ca fiind periculos, Clarence dezgroapă secretul unei povești de dragoste interzisă, încadrată în circumstanțe istorice turbulente ale căror consecințe vor avea repercusiuni în viața ei de astăzi.

Ce que le jour doit à la nuit

O poveste de dragoste epică, ce are în fundal Războiul Civil Algerian. Algeria, anii ”30. Younes avea nouă ani atunci când a fost plasat în grija unchiului lui, care era farmacist în orașul Oran. Ajuns în casa acestuia, băiatul devenit Jonas, va avea o copilărie fericită și va crește împreună cu alți copii din Rio Salado. Emilie este una dintre fetele din grupul lui și toată lumea este îndrăgostită de ea. Între Jonas și Emilie începe o uluitoare poveste de iubire care va fi foarte repede tulburată de conflictele care pun stăpânire pe întreaga țară.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.