Kiss Music News

Nunta în familia Beckham! Fiul cel mare al lui David Beckham s-a logodit. Uite cum arată iubita sa!

Fiul cel mare al cuplului Beckham s-a logodit cu o celebră actriță!

Brooklyn Beckham, fiul cel mare al lui David şi al Victoriei Beckham, s-a logodit cu actrița Nicola Peltz. Brooklyn, în vârstă de 21 de ani, a cerut-o de soție pe iubita lui, Nicola Peltz, în vârstă de 25 de ani. Cei doi au dat vestea prin intermediul unor postări pe Instagram.

„Sunt cel mai norocos bărbat din lume”, a scris Brooklyn Beckham. „Acum două săptămâni, i-am cerut sufletului meu pereche să se căsătorească cu mine şi ea a spus da”, a povestit tânărul în descrierea unei fotografii în care apare alături de actriță.

Nicole a comentat la postarea făcută de Brooklyn – „Sunt atât de norocoasă să pot spune că ești al meu”, și a confirmat logodna postând aceeași fotografie pe contul ei de Instagram. „M-ai făcut cea mai norocoasă fată din lume. Abia aștept să îmi petrec restul vieții mele cu tine alături de mine. Dragostea ta este cel mai prețios cadou. Te iubesc atât, atât de mult baby și îi mulțumesc lui Harper pentru această fotografie”.

Ulterior, și Victoria Beckham a anunțat pe contul ei de social media că fiul ei a făcut pasul cel mare: „Cele mai extraordinare vești. Suntem foarte fericiți că @brooklynbeckham și @nicolaannepeltz se căsătoresc. Le dorim multă dragoste și o viață plină de fericire”, a scris fosta membră a grupului Spice Girls.

Brooklyn Beckham şi Nicola Peltz formează un cuplu din octombrie 2019 şi şi-au oficializat relaţia la începutul anului acesta, în luna ianuarie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.