NEWS

Will Smith, înşelat de soţie! Jada Pinkett Smith a recunoscut și a povestit ce s-a întâmplat!

Soția lui Will Smith a recunoscut că a avut o relație cu August Alsina și a povestit cum s-a întâmplat totul!

După ce cântăreţul August Alsina a dezvăluit că a avut o relație cu soția lui Will Smith, acum, a venit rândul acesteia să şocheze cu declaraţiile sale. Jada Pinkett Smith a recunoscut că a avut într-adevăr o relaţie extraconjugală cu tânărul artist și a povestit ce s-a întâmplat.

În cadrul emisiunii online Red Table Talk, vedeta în vârstă de 48 de ani a stat față în față cu soţul ei și i-a povestit cum a început totul. Se pare că actrița și August s-au cunoscut în urmă cu patru ani, atunci cand faimosul cuplul hollywoodian trecea prin momente dificile.

Jada a explicat că fiul ei, Jaden, le-a făcut cunoștință şi că, la acea vreme, cântăreţul care n-avea mai mult de 23 de ani nu era deloc într-o formă psihică bună. „Totul a început cu faptul că el avea nevoie de ajutor, iar eu încercam să-l ajut să-şi recapete sănătatea psihică”.

„Eu nu mai aveam nicio treabă cu tine atunci”, a adăugat Will, iar soţia lui a continuat cu mărturisirile: „Da, ne despărţiserăm pentru o vreme”.

„Pe măsură ce trecea timpul, relaţia mea cu August s-a schimbat...”, a reluat Jada povestea. „Singura persoană care putea acorda permisiunea începerii unei aventuri eram eu”, a precizat actriţa, făcând referire la faptul că August a declarat că Jada a avut permisiunea lui Will de a-l înşela.

„Am avut o relaţie amoroasă cu el, nu există dubii în acest sens! (...) Sufeream mult atunci, eram distrusă pur şi simplu. În timpul acelei relaţii mi-am dat seama că nu poţi găsi nicăieri fericirea decât în tine”, a mai spus aceasta. „Tot ce-mi doream era să mă simt bine. Nu mă mai simţisem bine de atâta timp. În plus, a fost o adevărată bucurie faptul că reuşeam să-l ajut pe August cu problemele lui!”, a adăugat ea.

Potrivit actriței, lucrurile s-au încheiat după ce ea și soțul ei au discutat despre mariajul lor și au luat câteva hotărâri pentru viitorul lor. „În timp ce noi doi ajunseserăm la o înţelegere în ceea ce ne privea pe noi ca pereche, el a decis să rupă legătura cu mine, lucru pe care l-am înţeles foarte bine. Iar eu am acceptat situaţia şi n-am mai vorbit cu el de-atunci. Mă şi mir cum de iese totul la iveală acum, după atâţia ani!”.

„Pentru mine, totul s-a întâmplat acum mulţi ani. Am ajuns să avem o dragoste necondiţionată între noi doi de-atunci”, a completat Will. Iar amândoi au spus apoi la unison mai în glumă, mai în serios: „Trăim împreună, murim împreună, mariaj nefericit pe viaţă!”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.