Kiss Music News

Cinci piese din telenovela „Clona” care îți vor stârni nostalgia

Ascultă acum cele mai frumoase piese de pe coloana sonoră a telenovelei Clona!

În urmă cu 20 ani, „Clona” era unul dintre cele mai în vogă seriale, prezentând publicului o poveste de dragoste interzisă, care a reușit să treacă peste barierele culturale. Pe lângă celebrul love story dintre Jade și Lucas, în serialul brazilian am avut ocazia de a urmări încă o poveste controversată, cea a unei clone umane. Clona a adunat în fața micilor ecrane sute de telespectatori din întreaga lume și a rămas în istorie drept una dintre cele mai de succes telenovele ale tututor timpurilor.

Însă pe lângă poveștile incredibile, serialul a avut și o coloană sonoră de excepție, care a cuprins nume celebre, precum Sting, Dido sau Sarah Brightman.

Astăzi, ascultăm cu nostalgie piesele de pe soundtrack și ne aducem aminte de momentele romantice dintre Jade și Lucas, de relația controversată dintre Mel și Xande sau de povestea de dragoste dintre Yvette și Leonidas.

Adriana Mezzadri - Marcas de Ayer

De fiecare dată când Jade apărea într-o ținută spectaculoasă, auzeam pe fundal celebra piesă „Marcas de Ayer”, care oferă un aer de mister întregului moment.

Alessandro Safina – Luna

Alessandro Safina a avut ocazia de a juca în serialul „Clona”, unde a interpretat rolul unui artist, care o cucerește pe excentrica Yvette. Evident, piesa „Luna” s-a auzit de câteva ori în celebrul serial, iar Alessandro ne-a cucerit cu vocea sa.

Sting – Desert Rose

„Desert Rose” este una dintre cele mai complexe creații semnate de Sting. Piesa cu ritmuri orientale a fost inclusă pe coloana sonoră a telenovelei „Clona” și a fost folosită pentru scenele în care au apărut Jade și Zein.

Dido – My Lover’s Gone

Mel și Xande au trăit o poveste de dragoste extrem de tumultuoasă în serialul „Clona”, iar „My Lover’s Gone” a fost soundtrack-ul relației lor.

Markus Viana – Sob O Sol

Cu siguranță îți aduci aminte de genericul telenovelei „Clona”. „Sob O Sol” este doar una din piesele principale incluse pe coloana sonoră a serialului, iar Markus Viana este autorul acestei compoziții. În plus, acesta a compus multe alte piese cu ritmuri orientale, special pentru această telenovelă.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.