Cool Stuff

Sezonul 5 din „Lucifer” revine cu și mai multe intrigi. Urmărește acum trailerul plin de suspans!

Serialul „Lucifer” revine cu sezonul 5 la finalul acestei veri!

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii serialului „Lucifer” și „adevărata lor dorință” s-a îndeplinit. Trailerul sezonului 5 este aici și ne pregătește pentru noi episode pline de intrigi și suspans.

Serialul „Lucifer” revine cu sezonul 5 în mai puțin de o lună, iar cei de la Netflix tocmai au lansat trailerul, care ne oferă o scurtă privire asupra primelor 8 episoade. Prima jumătate a sezonului 5 va fi lansată pe 21 august - la mai bine de 15 luni de la începerea filmărilor, care au fost întrerupte de pandemie.

„În cel de-al cincilea sezon, miza este mai mare ca niciodată”, se arată într-un teaser oficial. „Secretele vor fi dezvăluite, personaje iubite vor muri și în sfârșit vom primi un răspuns la întrebarea: „Vor fi sau nu împreună?”.

Unde ne-a lăsat sezonul 4?

În Iad! Show-ul urmărește povestea lui Lucifer Morningstar (Tom Ellis), care și-a abandonat tronul din Iad și s-a retras în Los Angeles, unde a deschis un club de noapte. De atunci s-au întâmplat multe, dar ultima dată când l-am văzut, el a părăsit-o pe Chloe, pentru a se întoarce pe tron.

Acum, el revine pe Pământ, dar pare schimbat. Schimbat la propriu, pentru că în locul lui este fratele său geamăn, Michael. „Nu îi voi strica viața lui Lucifer, i-o voi lua”, spune Michael amenințător în trailer. Iar, dacă noul sezon este la fel de dramatic precum trailerul, cu siguranță vom sta cu sufletul la gură.

Din fericire, fanii se vor bucura de Lucifer mai mult decât credeau. Deși, inițial, sezonul 5 trebuia să marcheze finalul, luna trecută, Netflix a confirmat că serialul va avea un al șaselea și ultimul sezon.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.