Kiss Music News

Michael Jackson ar fi avut un fiu secret. Tânărul seamănă izbitor cu Regele Muzicii Pop!

Se pare că un tânăr artist american ar fi copilul lui Michael Jackson!

Pe lângă cei trei copii legitimi, Michael Jackson ar mai fi avut un fiu, dintr-o relație cu o cântăreață pop, impresariată chiar de tatăl său, Joe Jackson. În 2014 au apărut primele zvonuri conform cărora un tânăr artist, pe nume Brandon Howard, ar fi fost fiul regretatului star pop.

Atunci, Howard ar fi făcut un test de paternitate, iar rezultatul ar fi dovedit în proporție de 99.9% că Michael Jackson ar fi fost tatăl acestuia. Rezultatul testului a fost publicat de TMZ la acea vreme, iar Brandon Howard a fost nevoit să ofere o serie de declarații.

Niciodată nu am pretins că aș fi fiul lui Michael Jackson. Nu vreau să dau pe nimeni în judecată, am fost educat foarte bine și câștig bani pe cont propriu. Am făcut un test ADN, dar nu are nicio legătură cu asta. M-am săturat. Nu știu unde vreți să ajungeți. Dar oricare ar fi rezultatul testului ADN, nu mai contează”, a spus Brandon Howard.

Tânărul artist seamănă izbitor cu Michael Jackson, iar vocea acestuia este de asemenea similară cu cea a starului pop. Brandon Howard este fiul cântăreței Miki Howard, pe care Joe Jackson a impresariat-o în anii '80. Miki l-a întâlnit pe tatăl lui Michael Jackson în 1982, iar la scurt timp după, aceasta l-a născut pe Brandon.

Tânărul este de asemenea pasionat de muzică și dans, iar primul său album a fost lansat în 2010, prin Universal Records Japan. De asemenea, de-a lungul carierei, Brandon Howard a colaborat cu Ne-YO, Chris Brown, Ciara, Vanessa Hudgens și Jason Derulo.

Ce spune mama lui Brandon Howard

După ce în presă au apărut mai multe zvonuri legate de legătura dintre Brandon Howard și Michael Jackson, artista Miki Howard a evitat să lămurească situația. Într-un interviu pentru Essence, din 2014, aceasta a declarat că nu este interesată de acest subiect și a dezvăluit că nu ține legătura cu familia Jackson.

Nu am vorbit cu nimeni. Nu sunt interesată. Personal nu aș face nicio declarație. Nu-mi pasă. Știu ce se întâmplă deja. Sunt o bunică de 53 de ani. Despre ce vreți să vă vorbesc? Despre cine e tăticul copilului meu? Sunteți serioși?”, a declarat Miki Howard.

În ceea ce privește asemănarea fizică dintre Brandon și Michael Jackson, Miki Howard a fost extrem de evazivă.

Da, poate. Știu doar că el e fiul meu. Și știu că eu i-am fost și tată în ultimii 30 de ani. Ok? Știu că am muncit din greu pentru a-i oferi tot sprijinul emoțional, financiar și fizic de care a avut nevoie”, a spus Miki.

Un artist pretinde că ar fi tatăl real al lui Brandon Howard

Tânărul Brandon Howard ar fi reușit să facă rost de ADN-ul lui Michael Jackson, cu ajutorul unui doctor din Beverly Hills, care deținea amprentele dentare ale starului pop. Însă, rezultatul testului ADN a fost contestat de artistul american Augie Johnson, care pretinde că el ar fi adevăratul tată al lui Brandon Howard. Augie a cunoscut-o pe Miki Howard pe vremea când acesta cânta în trupa de backing vocals a lui Michael Jackson, în timpul turneului „Off The Wall”, din 1979.

Augie susține că a avut o relație de lungă durată cu Miki Howard și consideră că Brandon este fiul său.

Știu că Brandon e fiul meu. Am fost în sala de nașteri, am fotografii cu el. Am dovezile. Înainte de mine, Miki nu mai avusese niciun iubit. Nici măcar nu îl cunoștea pe Michael la acea vreme. Dar îmi iubesc fiul și el poate să facă ce vrea. Vreau ca Brandon să aibă o carieră de succes”, a spus Auggie.

De asemenea, bărbatul a declarat că Brandon l-a cunoscut pe Michael Jackson, cu mulți ani în urmă, în timpul unei vizite la Neverland.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.