Cool Stuff

Zece actori care au vrut să renunțe la cariera lor, dar brusc au devenit faimoși

Viața la Hollywood par un vis greu de atins, și chiar așa este.

Viața la Hollywood par un vis greu de atins, și chiar așa este. Dacă nu provii dintr-o familie celebră sau dacă nu ai debutat de la o vârstă fragedă pe marile ecrane, s-ar putea să dureze ceva până când regizorii și producătorii vor observa talentul tău. O mulțime de actori celebri au fost la un pas de a renunța la cariera lor, după ce au fost respinși de nenumărate ori la castinguri. Însă, norocul a fost de partea lor, iar un singur rol le-a adus succesul instant. 

Henry Cavill

Înainte de a-l juca pe Superman, Henry Cavill era pregătit să renunțe la Hollywood și să urmeze o carieră în armată. După rolul din serialul „The Tudors”, actorul a participat la multe alte castinguri, unde a fost respins, așa că acesta s-a gândit că industria filmului nu este făcută pentru el. Din fericire, Cavill a reușit să dea lovitura cu filmul „Man Of Steel”, iar acum este protagonistul serialului „The Witcher”.

Gal Gadot

Toată lumea o asociază pe Gal Gadot cu „Wonder Woman”, însă până să obțină acest rol, actrița a fost respinsă la multe castinguri. Aceasta i-a dezvăluit soțului ei că era pregătită să renunțe, însă în momentul în care a fost contactată pentru un rol principal, viața ei s-a schimbat complet.

Kristen Stewart

Înainte de a obține rolul lui Bella din seria „Twilight”, Kristen Stewart era decisă să renunțe la actorie. Aceasta a dezvăluit într-un interviu că se săturase să meargă cu mama ei, din ușă în ușă, la diferite castinguri, unde mereu era respinsă. Stewart a crezut că audiția pentru „Twilight” va fi ultima de pe listă, dar se pare că aceasta i-a adus și noroc, pentru că actrița a fost selectată ca protagonistă.

Mark Ruffalo

Mark Ruffalo a dezvăluit că a participat la 600 de audiții, fără să obțină vreun rol. Faptul că a fost respins de atâtea ori l-a făcut făcut pe actor să se gândească serios la cariera sa, iar acesta și-a dorit să renunțe la visul său. Totuși, mama sa l-a încurajat să lupte pentru acest vis, iar acum, Mark Ruffalo este nume celebru la Hollywood.

Claire Danes

Claire Danes s-a chinuit doi ani să obțină un rol și nu a reușit să treacă de niciun casting, așa că s-a gândit să se reorinteze către design-ul de interior. Acum, actrița are 3 premii Emmy, 4 Globuri de Aur și o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Robert Pattinson

La fel ca fosta sa parteneră, Kristen Stewart, și Robert Pattinson s-a chinuit până când a obținut un rol important. Actorul a dezvăluit că audiția sa pentru filmul „Twilight” a decurs oribil, spunându-le părinților săi – „Am terminat-o cu asta, nu vreau să mă mai torturez!”. Din câte se pare, regizorul l-a plăcut pe tânărul actor și l-a ales pentru întreaga serie.

Brie Larson

Brie Larson și-a început cariera la vârsta de 9 ani, însă nu a reușit să obțină roluri importante pentru o bună perioadă de timp. Aceasta chiar a lansat și un album de muzică pop, care s-a vândut doar în 4000 de exemplare. Așa că Brie Larson s-a gândit că actoria nu este pentru ea și s-a înscris la colegiu, pentru a studia biologia marină. Însă la scurt timp, aceasta a obținut un rol în serialul „United States of Tara”, care a fost un pas important pentru cariera ei.

Chris Hemsworth

După rolul din „Star Trek”, actorul Chris Hemsworth nu a reușit să mai obțină niciun alt rol pentru o bună perioadă de timp. Așa că acesta s-a gândit să renunțe la actorie și să se întoarcă în Australia. Dar din câte se pare, „Thor” i-a adus noroc lui Hemsworth, iar acum, acesta este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood.

David Harbour

David Harbour și-a pierdut toate speranțele când serialul „State of Affairs” a fost anulat. Acesta a dezvăluit într-un interviu că a fost extrem de demoralizat în acea perioadă – „Credeam că sunt terminat. Hollywood-ul o terminase cu David Harbour”. Însă la scurt timp, acesta a obținut un rol în serialul „Stranger Things”, care a devenit foarte popular pe Netflix.

Melissa McCarthy

Melissa McCarthy a fost respinsă la multe castinguri, așa că pentru o bună perioadă de timp, aceasta a fost nevoită să aibă două job-uri pentru a se putea întreține financiar. McCarthy era decisă să se lase de actorie la vârsta de 30 de ani, dar cu o săptâmână înainte de aniversarea sa, aceasta a obținut un rol în serialul „Gilmore Girls”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.