Cool Stuff

FOTO | Cinci celebrități care au defecte fizice și nu se feresc să vorbească despre asta!

Celebritățile sunt și ele oameni și au defecte ca noi toți!

Le urmărim mereu aparițiile pe covorul roșu și le apreciem look-urile care par fără cusur. Însă, ca orice om, și celebritățile au defecte fizice pe care ori le ascund, ori le transformă în avantaje.

Iată cinci vedete care nu se feresc să își arate defectele și vorbesc despre ele pentru a-i face pe toți să se simtă mai bine în pielea lor.

Harry Styles 

Poate că până acum nici nu ai observat în pozele sexy ale lui Harry Styles că artistul are patru mameloane. Fostul solist al trupei One Direction s-a născut cu o pereche în plus - nu are două aşa cum e normal, ci patru.

În trecut, el a vorbit deschis despre acest defect și a glumit pe seama lui spunând că „Probabil că am avut un frate geamăn, dar a dispărut şi şi-a lăsat sfârcurile în urmă”.

Kylie Jenner

Deși pare perfectă din cap până în picioare, Kylie Jenner nu a scăpat de toate defectele fizice. Aceasta are unul dintre degetele de la picioare mai mic decât celelalte.

Bineînţeles, ea a fost criticată de urmăritorii ei din mediul online, dar a reacţionat, explicând cum s- întâmplat totul: „Mi-am rupt degetul mijlociu în şcoala generală. Nu a fost nimic de făcut în cazul acesta. Un deget rupt trebuie lăsat să se vindece aşa cum vrea el”.

Mila Kunis

Frumoasa actriță este exemplul perfect pentru cum poți transforma un defect într-un avantaj. Dacă de uiți cu atenție la ochii Milei Kunis vei observa că unul este verde și celălalt căprui. În termeni medicali, afecţiunea se numeşte heterocromie, dar se pare că actriţa nu s-a născut cu această condiţie medicală.

Într-un interviu, actrița a dezvăluit că s-a luptat ani de zile cu o problemă oftalmologică, suferind de irită oculară cronică. „Nu am văzut deloc cu un ochi, pentru mulţi ani, şi nimeni nu a ştiut asta. Acum văd foarte bine, m-am operat în 2010. Medicii mi-au pus o lentilă specială”, a dezvăluit Mila. Se pare că în urma operaţiei, şi-a recăpătat vederea, însă culoarea ochilor s-a schimbat.

Ashton Kutcher

Nici soțul ei nu este perfect, însă defectul său este mai ascuns. Ashton Kutcher are două dintre degetele de la picioare lipite. Actrorul a vorbit despre asta și a gumit, în stilul său caracteristic: „Când arăţi aşa de bine, ceva trebuie să fie în neregulă”.

Gerard Butler

Gerard Butler are un defect despre care nici chiar el nu stia. Actorul are o ureche deformată, însă a aflat abia în 2003, când a trebuit să își radă părul de pe cap pentru un rol.

Se pare că el s-a născut cu o ureche clăpăuga, dar cât timp a avut părul mai lung, nu a sesizat diferența, dar după ce a observat a fost șocat.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.