Kiss Music News

FOTO | Katy Perry se pregătește să nască. Cum arată artista în costum de baie!

Cum arată Katy Perry în cosum de baie, cu doar câteva săptămâni înainte să nască.

Katy Perry mai are foarte puțin până când va deveni mămică, iar artista profită la maxim de această perioadă.

Cu doar câteva săptămâni înainte de a naște, ea a fost surprinsă de paparazzi la plajă. Îmbrăcată într-un costum de baie vișiniu, întreg, vedeta nu pare să își facă griji pentru kilogramele în plus acumulate în sarcină.

„Sunt pregătită, nu mi-e frică. Mi-am ajutat sora să nască ambii copii la ea în sufragerie, într-o cadă sau în pat. Am filmat”, a declarat artista într-un interviu acordat recent.

De asemenea, de curând, ea a dezvăluit că a trecut prin momente în care a simțit că viața nu mai merită trăită. Acest lucru s-a întâmplat în 2017, când s-a despărțit pentru o perioadă de Orlando Bloom, actualul ei logodnic și tatăl viitorului ei copil. Mai mult, nici albumul pe care l-a lansat atunci pe piață nu s-a bucurat de succes, iar cântăreața a avut tot felul de gânduri negative în această privință.

„Recunoștința este probabil singurul lucru care m-a salvat, pentru că altfel m-aș fi cufundat în propria tristețe”, a spus Katy Perry.

Acum, ea este mai fericită ca oricând, iar relația cu Orlando Bloom pare că merge perfect. Actorul a cerut-o în căsătorie la începutul anului trecut, de Ziua Îndrăgostiților, iar acum, aceștia așteaptă primul copil împreună.

FOTO: Daily Mail

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.