NEWS

Supererou la șase ani! Un băiețel și-a salvat sora mai mică de atacul unui câine

Un băiețel de șase ani și-a salvat sora de atacul unui câine fioros.

Bridger Walker, un băiețel de șase ani, a devenit cunoscut pe internet, după ce mătușa sa a dezvăluit pe Instagram cum micuțul a salvat-o pe sora sa mai mică, de atacul unui câine. Din păcate, în urma gestului său eroic, băiețelul s-a ales cu mai multe copci.

„Dacă cineva va muri, am crezut că ar trebui să fiu eu”, a spus Bridger Walker, conform relatărilor de pe Instagram ale mătuşii sale.

Bridger Walker a fost muşcat de mai multe ori de cap şi de faţă de câinele agresiv, iar în urma atacului s-a ales cu 90 de cusături.

În urma acestui incident, băiețelul a primit o mulțime de mesaje de încurajare, iar printre cei care l-au lăudat se numără și câteva staruri de la Hollywood, cunoscute pentru rolurile de supereroi, pe care le-au avut de-a lungul carierei.

Actorul Mark Ruffalo, interpretul personajului Hulk, i-a scris băieţelului erou.

Dragă Bridger, tocmai am citit despre ce s-a întâmplat cu tine. Oamenii care pun ființele celelalte în fața lor sunt cei mai eroici și mai atenți oameni pe care îi cunosc. Te respect cu adevărat și admir curajul și inima ta.

Curajul real nu domină oamenii, nu luptă împotriva oamenilor sau se plimbă ca un tip dur. Curajul real este să știi ce este bine să faci și să faci asta chiar și atunci când s-ar putea să te rănească. Ești mult mai om decât mulţi oameni pe care i-am văzut sau cunoscut. Cu admirație … Mark Ruffalo (Bruce Banner / Hulk / profesor)”, i-a transmis Mark Ruffalo.

De asemenea, și actorul Chris Evans, care l-a interpretat pe Captain America, i-a trimis un mesaj de încurajare lui Bridger, alături de un cadou impresionant.

Aici e Captain America! Ți-am citit povestea, am văzut ce ai făcut și sunt sigur că ai auzit multe în ultimele zile, dar lasă-mă să îți spun, prietene, că ești un erou. Ceea ce ai făcut a fost atât de curajos, încât sora ta este cea mai norocoasă să te aibă ca frate. Părinții tăi sunt cu siguranță mândri de tine. Vreau să fac rost de adresa ta și să îți trimit scutul lui Captain America, pentru că îl meriți”, a spus actorul.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.