Cool Stuff

FOTO | Nuntă regală pe timp de pandemie. Prințesa Beatrice s-a căsătorit în secret cu Edoardo Mapelli Mozzi

Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi s-au căsătorit în mare secret vineri, pe 17 iulie.

Se pare că nunțile regale au loc și pe timp de pandemie. Fiica Prințului Andrew și a Ducesei de York, Prințesa Beatrice, și Edoardo Mapelli Mozzi s-au căsătorit în mare secret vineri, pe 17 iulie. Ceremonia a avut loc la Palatul Windsor și au fost prezenți 20 de invitați, printre care și Regina Elisabeta a II-a și Ducele de Edinburgh.

În urma evenimentului, familia regală a publicat câteva fotografii oficiale de la nuntă, iar în imaginile surprinse de Benjamin Wheeler, se poate observa că Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip se află la distanță față de Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, respectând astfel măsurile impuse de pandemie.

În ziua nunții, Prințesa Beatrice a purtat o rochie vintage Norman Hartnell, care a fost purtată anterior de Regina Elisabeta a II-a, la deschiderea Parlamentului din 1967, dar și în timpul unui banchet de stat, în 1961, în Roma. De asemenea, Prințesa Beatrice a purtat și tiara pe care Regina Elisabeta a II-a a avut-o în ziua nunții cu Prințul Philip.

Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi plănuiau să se căsătorească pe 29 mai, însă, în urma pandemiei de coronavirus, cei doi au fost nevoiți să anuleze nunta. Aceștia s-au logodit în septembrie 2019, în timpul unei vacanțe în Italia, anunțul fiind făcut de Palatul Buckingham.

Petrecerea de logodnă ar fi trebuit să aibă loc în decembrie 2019, însă a fost anulată, în urma scandalului în care a fost implicat tatăl lui Beatrice, Prințul Andrew. Numele său a fost asociat cu Jeffrey Epstein, iar Prințul Andrew a fost acuzat că a întreținut relații intime cu minore.  Astfel, Prințul Andrew a fost nevoit să se retragă din viața publică, iar acordul a fost dat chiar de Regina Elisabeta a II-a.

După nuntă, Prințesa Beatrice va primi un nou titlu regal, însă nu din partea familiei regale britanice, ci din partea fmailiei lui Edoardo. Soțul acesteia este un cunoscut om de afaceri italian, dar și un aristocrat, el fiind fiul contelui Alessandro Mapelli Mozzi.

Edoardo este deja multimilionar și și-a fondat propria firmă de consultanță în 2007. Această companie se ocupă cu găsirea și dezvoltarea unor locuințe pentru cele mai bogate persoane din lume. El a mai fost căsătorit înainte și are un fiu. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.