NEWS

FOTO | Cum arată acum fetița lui Tom Cruise. Motivul pentru care actorul nu și-a mai văzut fiica din 2013

Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes s-a transformat într-o adevărată domnișoară.

Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Suri are acum 14 ani și seamănă extrem de mult cu mama sa, iar acest lucru se poate observa și în fotografiile obținute de paparazzi.

Adolescenta a fost surprinsă pe străzile din New York, alături de prietenele ei, iar în imagini, aceasta poartă o rochie roz pal, o pereche de teneși albi și o mască de protecție.

Este clar că Suri a moștenit statura și frumusețea mamei sale, Katie Holmes, iar numele de familie o va ajuta cu siguranță pe adolescentă să devină o adevărată vedetă.

Din păcate, Tom Cruise nu este implicat deloc în viața fiicei sale, iar ultima dată, cei doi au fost surprinși în public împreună, în 2013. Conform mai multor surse, actorul nu ar avea voie să își vadă fiica, deoarece aceasta nu este membră a Bisericii Scientologice.

Starul din „Top Gun” a declarat că fosta sa soție, Katie Holmes, a intentat procesul de divorț tocmai din cauza faptului că acesta era mult prea implicat în activitățile Scientologice. Conform HuffPost, Tom Cruise ar fi fost extrem de nervos când a aflat că „Holmes vrea să divorțeze, pentru a o proteja pe Suri de Scientologie”.

Actorul a declarat că gestul soției sale a fost ofensator, spunând că „nu este nevoie ca fiica lui să fie protejată de religie”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.