Kiss Music News

Jessica Biel și Justin Timberlake și-au mărit familia. Actriţa a născut un băieţel după o sarcină ținută secret!

La opt luni după scandalul de infidelitate din cuplul Jesscia Biel-Justin Timberlake, actrița a născut.

Jesscia Biel și Justin Timberlake și-au mărit familia cu încă un băiețel, a dezvăluit, în exclusivitate, DailyMail. Actriţa în vârstă de 38 de ani şi artistul de 39 de ani mai au împreună un fiu, pe Silas Randall, în vârstă de 5 ani.

Se pare că în acest moment, întreaga familie se află în Big Sky, Montana, unde și-au petrecut cu toții perioada de izolare. De asemenea, cei doi soți nu au mai fost văzuţi în public de la începutul anului.

Unul dintre semnele care ne-ar fi putut da de gândit este faptul că Jessica nu a mai postat fotografii cu ea din cap până-n picioare pe social media încă din martie, de la ziua sa de naştere, când cel mai probabil, era însărcinată în patru luni.

Acum, cei doi sunt extrem de fericiți și se bucură din plin de acest moment. Aceeași publicație a dezvăluit că Jessica beneficiază şi de ajutorul mamei ei, Kimberly Conroe Biel, care s-a mutat cu ea şi restul familiei ei în Montana. Tot bunica este cea care a confirmat și sexul nou-născutului.

Vestea vine la opt luni după scandalul presupusei infidelităţi a lui Justin, când acesta a fost surprins în ipostaze tandre cu colega sa de breaslă, Alisha Wainer. Deși lucrurile nu păreau că se îndreaptă într-o direcție bună pentru celebrul cuplu, la două săptămâni, artistul și-a cerut scuze public și acum, cei doi au dat vestea cea mare.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.