Cool Stuff

Zece filme la care trebuie să te uiți înainte de a dispărea de pe Netflix, la finalul lunii!

Filme celebre pe care nu trebuie să le ratezi înainte de a fi scoase de pe Netflix.

În prima zi a fiecărei luni, Netflix adaugă o mulțime de titluri noi în biblioteca sa de filme. De exemplu, luna aceasta, cea mai populară platformă de streaming a adus aproape 90 de filme noi în baza sa de date.

În același timp, la fiecare final de lună, Netflix renunță la o parte din conținut. La sfârșitul lui iulie, vor dispărea aproape 50 de filme și printre acestea se pot număra chiar preferatele voastre.

Iată zece filme pe care nu trebuie să le ratezi înainte de a fi eliminate de pe platformă și care nu vor mai putea fi urmărite pe Netflix începând cu 1 august.

Inglourious Basterds

De la început până la sfârșit, fiecare secundă din reimaginarea celui de-al Doilea Război Mondial a lui Tarantino este plină de dramă, de râsete, de focuri de armă. Ce ți-ai putea dori mai mult de la un film?

Filmul va fi eliminat pe 21 iunie.

Ant-Man and the Wasp

Chiar dacă nu ești fan al filmelor Marvel, seria cu Ant-Man este destul de distractivă și merită urmărită. Desigur, la acest lucru ajută actorul Paul Rudd care joacă rolul principal atât în prima parte, cât și continuarea filmului, „Ant-Man and the Wasp”.

Filmul va fi eliminat pe 28 iulie.

Her

Deși a fost lansat în 2013, filmul cu Joaquin Phoenix vorbește despre cum folosim tehnologia pentru a ne proteja de izolare și singurătate, iar acest lucru este la fel de relevant și în zilele noastre.

Can’t Hardly Wait

„Can't Hardly Wait” a fost pe lista multor liceeni în anii 90. Comedia redă cu acuratețe dramele prin care trec toți adolescenții înainte de abolvirea liceului, în încercarea de a-și crea o identitate.

The Pianist

Este greu să recomanzi un film al lui Roman Polanski, dar „The Pianist” se află deasupra majorității filmelor de război produse în anii 2000. De asemenea, Adrien Brody a întrecut o mulțime de actori celebri în lupta pentru premiul de cel mai bun actor în 2003, la Premiile Oscar.

Jarhead

De la „American Beauty”, la „Skyfall” și „Road to 1917”, Sam Mendes nu este deloc regizorul dedicat unui singur gen. Totuși, cu „Jarhead”, el spune povestea unui război dur, dintr-o perspectivă total diferită. Filmul se concentrează pe zilele lungi petrecute în timpul războiului, și pe soldații care fac față condițiilor insuportabile cu un umor caustic.

E.T. the Extra Terrestrial

Chiar dacă ai mai văzut filmul, probabil, este timpul pentru o revizionare, înainte de a fi scos de pe Netflix. Steven Spielberg a regizat o mulțime de filme grozave de-a lungul anilor, dar acesta cu siguranță, le întrecepe toate.

Godzilla

Există doar două opțiuni atunci când vorbim despre versiunea „Godzilla” din 1998 – este genul de film pe care ori îl iubești, ori îl urăști. Noi credem că merită o șansă!

Back to the Future

Ce este mai potrivit pentru un weekend decât o trilogie care te ține pe canapea, în fața TV-ului? Deși cel de-al treilea film din serie, nu are o reputație prea bună, primele două nu trebuie ratate!

Romeo Must Die

Proiectele în care a fost implicat Jet Li la sfârșitul anilor 1990 și începutul anilor 2000 au reprezentat o perioadă specială pentru filmele cu arte marțiale, iar „Romeo Must Die” se poate spune că a găsit rețeta perfecta pentru un film reușit.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.