NEWS

Un tânăr nu a vrut să-și lase mama singură în spital și s-a cățărat zilnic două etaje, pentru a sta la fereastra ei

Un tânăr palestinian s-a cățărat zilnic două etaje pentru a-și supraveghea mama internată în spital.

Un tânăr palestinian a vrut să fie alături de mama sa, infectată cu coronavirus și internată în spital, însă medicii i-au interzis acest lucru, din cauza protocoalelor de siguranță.

Bărbatul nu a vrut să își lase mama singură în astfel de momente, așa că acesta a decis să se cațere în fiecare seară două etaje, până în dreptul secției de terapie intensivă unde se afla mama sa. Scena s-a repetat aproape o săptămână, până când femeia a murit.

Povestea tânărului Jihad Al-Suwaiti a fost relatată de presa locală, iar ulterior citată de publicația italiană Il Messaggero.

Mama lui Jihad, Rasmi Suwaiti, în vârstă de 73 de ani, suferea de o boală cronică, iar după ce a fost testată pozitiv pentru coronavirus, starea ei s-a agravat rapid. Ca să nu se simtă singură, fiul ei a decis să urce în fiecare seară două etaje și să o vegheze de la fereastră. Femeia a murit după 5 zile de terapie intensivă.

Am fost cu ea în ultimele ei momente de viață și chiar înainte să o văd murind am înțeles că nu mai există nicio speranță”, a spus tânărul.

Povestea lui a emoționat toată comunitatea și nu numai. Diplomatul ONU Mohamad Safa a postat pe pe Twitter un mesaj în semn de omagiu pentru dragostea pe care a arătat-o acest tânăr pentru mama lui.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.