NEWS

Nuntă la graniță: o norvegiancă și un suedez s-au căsătorit la frontiera dintre cele două țări, din cauza restricțiilor anti-COVID

O norvegiancă și un suedez s-au căsătorit la granița dintre țările lor de baștină!

Pandemia de coronavirus a dat peste cap planurile multor cupluri care își doreau să se căsătorească anul acesta, deoarece restaurantele sunt în continuare închise, iar petrecerile au un număr limitat de invitați. Totuși, o norvegiancă și un suedez nu au mai avut răbdare până la ridicarea restricțiilor și au decis să se căsătorească într-un mod aparte, organizând o cermonie la granița dintre cele două țări.

Camilla Oyjord, din Norvegia, și Alexander Clern, din Suedia, s-au căsătorit chiar la frontiera dintre țările lor, fiecare aflându-se în țara sa de baștină. De asemenea, oaspeţii au stat fiecare de partea graniței ţării în care locuiesc, în conformitate cu restricţiile Covid-19.

Cei doi îndrăgostiți și-au dorit să se căsătorească anul acesta, așa că au ales să își facă jurămintele în mijlocul unei păduri din regiunea sud-estică a Holebekk, Norvegia, chiar lângă graniţa suedeză. Mireasa, Camilla Oyjord, a declarat pentru BBC că ideea ei a fost o glumă inițial, la care prietenii şi familiile au răspuns cu entuziasm.

Am vrut să devenim soţ şi soţie! Dragostea cucereşte pe toate!“, a spus tânăra. Pe lângă invitaţi, alături de miri a fost şi un echipaj de poliţişti care s-a asigurat că nimeni nu trece de panglica alba ce marca graniţa. „Poliţiştii au întrebat politicos dacă se pot alătura şi urmări. Am acceptat“, au povestit cei doi. 

Cuplul a fost nevoit să apeleze la această soluție pentru a se căsători, deoarece Suedia a adoptat o abordare mult mai relaxată a restricţiilor Covid, iar ţările vecine precum Norvegia nu au inclus-o în lista destinaţiilor din care oamenii pot călători.

FOTO: BBC

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.