Kiss Music News

Demi Lovato a spus „Da”. Cu ce actor s-a logodit vedeta din „Camp Rock”!

Demi Lovato a făcut pasul cel mare și s-a logodit cu Max Ehrich.

Demi Lovato a făcut pasul cel mare și s-a logodit cu Max Ehrich! Artista, în vârstă de 27 de ani, a adăugat o serie de fotografii realizate într-un cadru superb, la malul mării.

Demi tocmai a primit inelul cu diamante la care visa și și-a anunțat fanii printr-o postare pe Instagram că este mai fericită ca oricând.

„Când eram mică, tatăl meu îmi spunea întotdeauna „micul meu partener”- ceea ce ar putea să sune ciudat fără accentul lui de cowboy din sud. Începând de astăzi, oficial, voi fi partenera altcuiva”, a scris artista în descrierea postării.

„Am știut că te iubesc din momentul în care te-am cunoscut. A fost ceva ce nu pot descrie cuiva care nu a simțit asta niciodată, dar din fericire, ți s-a întâmplat și ție. Niciodată în viața mea nu m-am simțit atât iubită necondiționat de cineva (în afară de părinții mei) cu toate defectele. Nu m-ai presat niciodată să fiu altcineva. Și mă faci să vreau să fiu cea mai bună versiune a mea. Sunt onorată să îți accept cererea în căsătorie. Te iubesc mai mult decât ar putea exprima o descriere, dar sunt extrem de entuziasmată să formăm o familie și să încep o viață alături de tine”, a mai adăugat viitoarea mireasă.

Primele zvonuri despre o posibilă relație între artistă și actorul din „Tânăr și neliniștit” au apărut după ce perechea a avut un schimb de comentarii pe social media în care părea că flirtează. Ulterior, E!News a aflat că cei doi își petrec perioada de carantină împreună.

„De data aceasta a fost ceva foarte special pentru că au fost doar ei doi, fără distrageri sau stres din exterior. Au ajuns să se cunoască reciproc la un alt nivel. Se simte grozav și adoră să fie alături de el. El îi susține sobrietatea și este foarte înțelegător. Relația merge excelent și amândoi o văd îndreptându-se într-o direcție serioasă”, a declarat un apropiat la acel moment.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.